Deep
bakgrunn og omgivelser laget i lightwave3d. Litt jobbing in photoshop.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_997801} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
vegard L.
+1
Heisann :) Meget godt jobbet dette her. Her sitter alt fra ide til måten det er gjennomført på. Nydelige farger som komplementerer hverandre godt og en klar 6'er med tanke på komposisjon. Er en rookie på dette feltet (bildemanipulasjon) selv og må bare si at det er meget inspirerende å se resultater som dette :) Har ikke sett noen av dine bilder før, men kommer helt klart til å følge med på deg i framtiden :) Igjen, et meget godt stykke arbeid dette her!

Mvh Vegard
idar l.
+1
Enig med forrige taler. Meget bra arbeide her.
Vet ikke sikkert, men jeg vile kanskje sløyfet litt av gulvet - som etter min mening opptar for mye av komposisjonen. Dette bildet føyer seg f.ø seg inn i en rekke av meget gode komposisjoner du har her inne.
Keep'em coming !
Eric F.

Hei, takk for tilbakemeldingene :) setter stor pris på det.
Stian D.

Utrolig tøft :D likte dette veldig godt :)men kan jeg spørre hva slags filter eller hva du gjør for og få et slik preg på bildene dine... hadde vært gøy og høre. send meg gjerne en melding om du har mulighet... Stå på veldig godt arbeid hvertfall
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu