- Etter vinterstormane -
Bildet inngår i albumet Borestranda året rundt -
Utstyr
  • Canon 7D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetISO 200, pluss 0,3 i eksp.komp
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Jan G.

Et sjeldent lys av Jærstranda, glødende. God komposisjon og bildet får ekstra liv når det er noen personer med. Borestranda er jo Jærens promenade, det er alltid folk der.
Mvh Jan
Jan G.

Et sjeldent lys av Jærstranda, glødende. God komposisjon og bildet får ekstra liv når det er noen personer med. Borestranda er jo Jærens promenade, det er alltid folk der.
Mvh Jan
Harald N.

Dette var nå flott, god komposisjon, med fine linjer og detaljar i framgrunnen, god dybde, og med havet som kjem inn frå høgre. Vakkert lys og gode fargar. Ekstra + for menneska som går langs stranda. Dette likar eg godt.

Mvh Harald
Jostein S.

Hei
Et gyldent øyeblikk Tone!
Her har du fanget lyset mesterlig flott
Veldig fine kontraster mot den myke bakgrunnen
Lyset gir liv og spenning i motivet
Liker komposisjonen, og personene på stranda gir bildet dimensjon
Her har du lyktes godt synes jeg
Jostein
Avsluttet .

Vakkert så vakkert Tone! nydelig lys og deilige farger på stranden og sanddynene her. Liker solen som kommer inn fra høyre her og gir varme toner til sanden, som igjen lyser opp stråene som vokser her ute i dette harde kalde landskapet. Flott komponert bilde fra den flotte Borestranden. Kjekt og se at vi ferdes i samme områdene :-) Liker dybden innover i bilde, og så er det jo alltid kjekt når det er mennesker langs stranden, dem lager litt liv i bildene. Ser ut til og være en fin dag dette? Synest og det er flott med sanddynene som bølger seg innover her. Kjempeflott bilde dette. Tony.
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette er desidert et av de mest stemningsfulle bildene eg har sett fra Borestranda.
Du formidler et spesielt lys som du teknisk har eksponert påen upåklagelig god måte. I tillegg er bildekomp. optimal.

Dette minner om et maleri, Tone, og er definitivt godt veggmateriale.

Unikt!!

Mvh Inger Anne
Trygve B.

Fin stemning i dette bildet, flott lys, godt komponert. Dette ble så vellykket. Mvh Trygve
Avsluttet .

Dette er den beste opplevelsen jeg har hatt av strandbildene dine! Bare å bøye seg i "sanden". En sterkt utsnitt både med lys, komposisjon og innhold.
Avsluttet .

For et nydelig kunstverk..fargetoner, motiv og fotografi sammensveiset på en mesterlig måte.. IMPONERT!
Hilsen Tove
John B.

Ja her er det bare å lene seg bakover og nyte dette lille mesterverket!! Så flott og så stemningsfullt... bedre enn alle slags maleri...
Opp på veggen med dette Tone!!
JohnB.
Tone A.

Dette bildet er teke same dagen som dette: bilde nr. 720634, dvs 16.februar. Men her er det kveldslyset som fargar marehalm og sanddyer.
Jan: Gildt at du likar lysspelet og at det er med folk. Eg går her i all slags ver, men det er ikkje alltid folk her når det regnar og bles som verst.Bølgene var så grove denne dagen, så det var ikkje surfarar her heller.
Harald:Godt at du skriv kvifor du likar biletet med sin komposisjon og detaljar i forgrunnen. Sandynene med sine formasjonar skulle få dominera her, pga etter alle stormane hadde kome opp nye sanddyner som elles ikkje er her. Måtte ha med menneska for litt likevekt og for dimensjonane.
Jostein:Gildt at du likar komposisjonen.

Tony: Takk for glimrande skildring av denne kveldstunda på Borestranda kor du legg merke til dei bølgande sanddynene som har kome etter vinterstormane. Gildt at me fotograferer på same staden. Her har eg fotografert året rundt i 2,5 år nå i all slags ver med sitt ulike lys.

Inger Anne: Tusen takk for dine positive ord om dette kveldsstemingsbildet kor marehalm får dominera så mykje. Eg var litt spent på responsen på den komposisjonen.
Kjell: Stor takk for di positive oppleving av denne vinterstemninga. Flott ordspel som eg set pris på. "Å bøye seg i sanden."
Trygve: Gildt at du likar komposisjonen her og stemninga.
Tove: Tusen takk for dine positive ord.
John:Gildt at du likar sanddynene med sitt lys og fargespel. Eg har vel helst for vane å liggja i sanddynene enn ved sjøkanten. Takk for gilde ord.
Helsing Tone
Alf B.

Herlig stemning i et flott landskap med glødende farge
Her er det bølger på på stranden og sjøen som er med å skaper liv bilde
Godt dybde må også nevnes sammen med komposisjon og formatet som kler bilde på en utmerket måte

Alf
Sissel Elisabeth H.

Vakker stemning du formidler. Det flotte lyset, sanden som bølger seg sammen med lys og skygger, og ikke minst kompen med god dybde. Pyntefint med de vandrende ble det også. Fargen på sivet ble fint i det gylne lyset. Forøvrig gode fargetoner i resten av bilde. Som sagt, vakkert!

Mvh,

Sissel Elisabeth
Lars-Anders M.

Varmt og kallt samtidigt. Bra komp
Tone A.

Alf: Du skildrar stemninga godt her som stranda har fått nye sanddyner forma som bølger, takk.
Sissel: Det er marehalm på toppen av sandddynene, den er ganske prega av vintaren med alle stormane.
Gildt at du likar lyset som pregar marehalmen og sanden.
Lars-Anders: Takk for positive ord.Du har rett med kontrastane her. Dette var ein kjøleg februar kveld kor lyset ga varmtona glød.
Helsing Tone
Olav Bjarte K.

Jeg har nevnt det for flere, - og mange ganger; å ha et favorittsted å komme tilbake til i skiftende årstider og lys er sjelebot. - Å vite hvor man skal stille seg opp før avreise hjemmefra mtp lysinnfall og vær.

Denne gangen presenterer du stedet i tilnærmet "afrikansk" drakt - det var det første som slo meg. Dernest den gode varme fargebruken som holdes i ørene av de blå partiene. Fine skyggepartier.

Vellykket!

Vh.

Geir K.

Dette var skikkelig flott. Nydelig lys og farger her. Flotte skyggepartier.
Herlig skue.!

Geir
Tommy Q.

baren 1 ting og si, Nydelig :-)
Tone A.

Olav Bjarte: Takk for glimrande skildring av stemninga frå Borestranda. Her har eg fotografert frå same fotostaden i all slags ver og her var lyset og berre magisk .
Geir: Takk for gode ord og at du ser lys-og skuggespelet i på stranda.
Tommy: Takk for positiv kommentar.
Helsing Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu