High Coast Heritage
Early morning by the sea.
Good enough.
Utstyr
  • Canon Digital
  • Canon org.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998225} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Walter S.

Dette er et kjempe-blinkskudd!

Under slike forhold så kan man jo ikke tar seg tid for å komponere skikkelig, da må utsnittet i søkerbildet og refleksene sitte i ryggmargen! Imponerende.

Egentlig er det jo et all right landskapsbilde i seg selv, og så får du med de to store fuglene i flukt, godt plassert oppe i det venstre hjørnet, hvor de balansere bildeflaten perfekt.

Og det at fuglene faktisk er eksponert slik at de er skarpe i sin flukt, er jo også en bragd. I hvert fall i min lille verden.

Godt levert bilde og godt jobba!

Mvh,
Walter

Bertil B.

Tack för det Walter! Visst är det så, men jag sneglar på den amerikanska bildidén, som den en gång var. "En bild är en bild" oavsett hur många lager av PS den pressats igenom. Fast det är klart, numera är en bild mer vector än fotografisk bild. För att inte tala om "signed release" på röda stugor och liknande. Men jag lyckades kryssa för den lilla fyrkantiga rutan för: Manipulerad, så uppsåtet var gott!
Lycka till med ditt foto! Hade i vinter lekt med tanken att åka till Flåm och Lærdal i sommar, men nu när Lærdal blev så skadat så känns det inte som att de har tid med efterhängsna turister. Så jag ger dem några år att repa sig från eländet.
Bertil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu