Vinterstemning..
Fra utløpet ved Trollvannet på Tjeldøya. Dagens "topptur" gikk i svært trygge omgivelser, i et område jeg kjenner helt tilbake fra mine første fjellminner. Her har jeg vært sommer som vinter flere ganger hvert år. Selv om jeg ikke hadde vært her tidligere i vinter, så "visste" jeg at elveutløpet ved vannet ville være åpent. Selv i atskillige mer snørike vintrer pleier det å være åpne partier her. Så når jeg dro med meg litt ekstra fotoutstyr i bagasjen, så var det med tanke på at det lå et mulig motiv og ventet på meg der oppe.
Utstyr
  • Nikon D600
  • Nikon 24mm f1.4
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998469} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
John B.

Stusset litt i starten på valg av farge her, men synes det blir bedre og bedre jo lenger jeg ser på dette! Tror jeg konkluderer med at dette var fabelaktig flott!!
JohnB.
Walter S.

Har samme førsteinntrykk som John nevner. Men jeg venner meg ikke til fargen. Men det må tilskrives smak og behag og kan ikke diskuteres - tror jeg...?

Nydelig motiv med flotte detaljer i forgrunnen og flott struktur på snøen. Solid komponert!

Mvh,
Walter
Vidar Magnus J.

Jeg er enig med John og Walter. Det er et eller annet med de fargene. På en måte passer de ikke inn i bildet, men på en annen side syns jeg de gir en spesiell og fin stemning og gode kontraster. Bildet har en god skarphet og er godt komponert. Liker treet som står ved det åpne vannet. Fine fjell bak.
Solvår B.

Et nydelig vinterbilde med flott lys.
Jeg liker fargetonene du har valgt.
: ) Solvår
Avsluttet .

Når man betrakter dette bilde så blir det bare bedre og bedre. Jeg liker fargene veldig godt her. Rett og slett nydelig bilde fra et vakkert vinterlandskap. Veldig flott med solen som varmer i snøen her og veldig flott komponering. Skarpt og perfekt lys. Tony.
Sissel Kleivdal H.

Supert valg av uttrykk med sephia toner.
Nydelig komponering og et flott lys!
Et vakkert og stemningsfullt bilde.-

Mvh
Sissel
Sissel Elisabeth H.

Vakker stemning med kombinasjonen lys og fargetoner. Fin komposisjon, mykt, og lekkert med speilingene.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Fred Åge H.

Tusen takk for alle kommentarer på bildet. Det er fint når man opplever at et bilde engasjerer. Som dere ser har jeg lagt ved en ny versjon i sort/hvitt. Det er, som enkelte gir uttrykk for, en opplevelse av smak og behag hva som egner seg best.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu