Masai Barn
Bildet tatt i feb.2014, Tanzania..
Fra en barneskole i en Masai-landsby..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger44
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998715} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Geir K.

Et sterkt bilde hvor du setter følelsene mine på prøve.
Her dukker det opp mange spørsmål,men det strørste og desverre et spørsmål vi aldri får svar på er..WHY..?.. Hvorfor må det være slik at mange millioner mennesker i dag må leve under slike umennskelige forhold.
Se på dette bildet..den stakkars gutten er så vant til og ha ansiktet fult av fluer at han knapt enser de. Han bryr seg ikke om de lenger,de er en del av hans hverdag.
Et godt tatt bilde som en blir sittende og se på for og kanskje forstå hva dette egentlig handler om. Jeg kommer nok garantert tilbake til dette.
Takk for at du viser dette Ole Arne. Ikke noe godt bilde og se,men vi trenger det? desverre.!
Flott fanget av situasjonen.

Geri
Frode L.

Hei.

Henger meg på Geir her, et sterkt bilde som stikker godt i hjerterota.

Frode.
Solvår B.

Et sterkt bilde. Det gjør vondt å se det.
Dessverre trenger vi stadig å bli minnet på virkeligheten.
: ) Solvår
Ole Arne S.

Tusen takk for kommentarene og tanker som kom frem på dette bildet.. Ja det er sterkt og se og oppleve, Masai folket er et nomade folk, der de flytter med budskapen sin fra plass til plass der det finnes mat for buskapen, er det to gutter i en familie så blir den ene gjeter mens den andre får anledning til skolegang... Kvinnene står for hus-hyttebygging/matlaging/barnepass, en hytte/hus settes opp i løpet av en uke og består av vier, tørt gress og kumøkk, som regel plass til en familie på 5, med et ildsted i midten og senger rundt som også fungerer som sitteplass.. Ikke noe strøm..
Masai folket er et stolt folkeslag, og lever i og med naturen som de har gjort i århundrer...
Den store safarie- turismen, er viktig for og bevare dyremangfoldet i Afrika, Masaifolket får en del penger fra turoppratører/turister, for at de også er med på og ta vare på og ikke drepe alt av rovdyr/elefanter osv, dette forstår de...
Alle veier inn til de store nasjonalparkene er bevoktet, og man må ha godkjente guider med seg samt at det koster penger... I Tanzania er Masaifolket eneste folkeslag som ikke har grenser, de kan vandre fritt hvor de vil, og bo hvor de hvil ..
Mye kan sies om kultur og levesett, men det vil ta mange sier opp og ned så jeg avslutter her..
Takk igjen for kommentarene..

mvh Ole Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu