Fossekall
Begynner å bli flere åpninger i elva og da kommer fossekallen frem. Litt sky er den og og med bare 300mm på fullformat blir det litt spedt. Nå vet jeg hvor den er og får vel plusse med 2x-konverter og legge meg til å vente på ham.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998780} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jostein S.

Hei
Rett og slett herlig av "kallen" på isflaket!
Jostein
Ingrid Milly L.

Dette er godt fanget så det er bra kamerainnstilling tenker jeg. Ikke lett å fotografere svarte fugler på hvit bakgrunn. Jeg har ikke fått denne bra fanget enda jeg har den på brikka i flere omganger.
mvh. Ingrid Milly
Harald N.

Det er best å tenke seg litt om før ein kastar seg u det kalde vatnet. Flott fanga dette Tor Inge.

Mvh Harald
Dag Tore ..

Hei!Topp resultat av kallen i vakkert vårlig miljø! Mulig "kutte" noe under bilde! Ellers støtter jeg alle kommentarene over her! Stå på Tor Inge! Ps:Lite rådyrfotografering om dagen, er mye skadet etter bilylykke i Vermland for 15 dager siden! Formen kommer sakte men sikkert,men tar dessverre lang tid!!! Ønsker deg fine fotodager i det fine vårværet! DAG
Tor Inge O.

takker så mye for kommentarene. Trist å høre at du ble skadet Dag. Håper du snart kommer deg på beina og er i marka med kameraet.
Sissel Elisabeth H.

Vakkert av fossekallen i naturlig miljø. Fine isblå toner.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Frode L.

Hei.

Et vårlig og stemningsfullt bilde, det er nok preget av litt hard cropping men du har fått frem fine detaljer i fjærdrakta allikevel.
God kontroll på sola og fine farger.

Frode.
Øyvind L.

Harmonisk plassert i bilde og det varer ikke lenge før den hopper uti igjen.
Avsluttet .

Nydelig naturfoto igjen her av deg Tor Inge. Dette var vakkert og stemningsfullt av denne lille fossekallen. Synest croppingen er helt ok her. Tony.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu