" Clean cut ! "
Utstyr
  • Fuji XT-1
  • Fuij 56/1,2
  • Blenderf/1.2
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger46
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998991} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Walter S.

Ja, det må jeg si, Stein Adler. Her har du - som alltid - truffet meget bra med tittel til ditt bilde. Det passer som fot i hose her. Og for et nydelig, ja - nesten kirurgisk rent snitt dette er? Det som forundrer meg mest er: Hvor er all sagflis og -spon blitt av?

Her var det er nytt snitt tvers gjennom en trestamme (den var jo ikke helt frisk i midten) og så ser mosen og gresset rundt ut som det er vasket, striglet og gredd. Finnes det nå motorsager med støvsuger-tilkobling, slik at sagspon ender opp i en pose?

Uansett - dette var et delikat bilde. Så organisk og imøtekommende i både farge, fasong og komposisjon. Den varme gul-oransje eggeplomme-fargen er så delikat og vennlig. Bra kontroll på DOF'en. Gode tekniske ferdigheter her.

Kjernen i stammen innbyr til fundering og setter i gang fantasien...!
;o)

Mvh,
Walter

Stein Adler B.

Tusen takk for velfunderte betraktninger, ( som alltid !).
Ja sponen, hvor er nå den ? Antar det stomfulle trønderværet har båret den på sine vinger.... :-)

Dette er et av mine testbilder med en nyervervet Fuji 56/1,2 ( tilv. 85 mm.) Den er bare helt fantastisk, selv på full åpning ! En bokeh-mester som helt sikkert vil bidra til flere bilder fra min side framover her på forumet. Tror jeg limer den fast på min Fuji X-T1 !
Mvh Stein
Walter S.

Hæ?

Nå MÅ jeg skrive kommentar nummer 2 - noe jeg aldri gjør ellers - men det er først nå at jeg oppdager at du har brukt f/1.2 til dette bilde her?!

Ja, det ER imponerende. Det må jeg være enig med deg om. Disse Fuji-systemer blir bare mer og mer attraktiv og spenningen etter å prøve ut denne X-T1 bare øker.

Du skal vel (i god Stein Adler-tradisjon) selge denne om et ½ år, eller noe sånt, da får du gi meg et lite vink før du averterer!
;o)

mvh,
Walter
Stein Adler B.

He - he :-) Er en troløs kamreramann, men tror jeg har landet på Fuji. Dette er 99% fullformatkvalitet i kompakt utførelse, som ikke ødelegger kroppsholdningen. Sparte penger til kiropraktor kan gå til mer eminent Fuji optikk ! Dette kan de ! Og prismessig utrolig kvalitet for pengene. 56/1,2 holder Leicaklasse, og om de hadde produsert den hadde den kostet 50.000....
Mvh Stein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu