Texas
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_999164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.

Et sjeldent flott hundeportrett i monoton, men likevel spennende landskap, fordi det er fullt av stemning. Vakkert lys og gode farger, samt god kontroll på DOF'en!

Litt synd at du gir så lite informasjon om utstyr, instillinger, etc...
:o/

Mvh,
Walter
Erik V.

Takk for fin tilbakemelding Walter. Mangel på informasjon har litt med at jeg synes det er uvesentlig hva slags utstyr som er brukt. Et bilde er hva det er uansett hva slags utstyr det er laget med :) Men hvis du er veldig nyskjerrig så kan du sende meg en PM så skal du få svar :)
Walter S.

Hei!
Poenget er ikke akkurat å vite merke, men type kamera og kombinasjon kamera + objektiv, for å "lære" av slike bilder.

Bildet ditt har etterlatt et inntrykk hos meg, og dermed er fotografen i meg også opptatt av det tekniske. Nå er det nok mest objektivet og innstillinger der, blender etc. som en eventuell kan "overføre" til sin egen objektivpark - neste gang man eventuell kommer ut for samme situasjon / motiv / lys, etc.

Ikke noe "hermepetter" eller å være unormalt opptatt av utstyr (langt der i fra), men bare interessert i alle aspekter innen fotografi.

Eksempel: Du har her skutt rett mot solen, uten skjemmende sol-reflekser / flares å se. Det tyder på (for meg...) en god coating på ditt objektiv. Det er da ikke rart at jeg er nysgjerrig på hvilket objektiv du har brukt og hvilken blender som der gir den fenomenale bokeh'en?

Mvh,
Walter

P.S.: Takk for PM'en
:o)
Erik V.

Neida det er lov å være nyskjerrig :) Var ikke noe vondt ment ;) Vet ikke om jeg skrev det i pm, men det er tatt på f/2.
Jan G.

I Texas er prærien flatere og videre, så da er det hunden som heter "Texas". Teknikken er interessant her, sylskarp hund og kort vei til dof-en.
Mvh Jan
Sidsel T.

Nydelig varmt kveldslys, og god komposisjon.

Mvh Sidsel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu