Fiskebåten "HERA"
... og andre inntrykk i fra en tur til Utgårdskilen på Vesterøy / Hvaler.
Hva jeg vil med mine bilder? Dokumentere litt, men på mine egne premisser, hvor jeg tar meg friheten til å "forskjønne" naturen og landskapet noe. Jeg vil nødig vise naturen som den er, fordi den i virkeligheten sjeldent er så vakkert som JEG SER DEN, når romantikeren i meg tar over.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_999183} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jan G.

Walter, her synes jeg at du har lykkes svært godt. Den tette beskjæringen av båten i forgrunnen gir et spenningsmoment til sjøhusene i bakgrunnen.
Mvh Jan
Solvår B.

Jeg er enig med Jan.
: ) Solvår
karin s.

Briljante farger og dimensjoner,fint lys,du skriver at naturen sjelden er så vakker som du ser den,der er jeg uenig walter,jeg synes ofte naturen er vanskelig å gjengi så vakker som den er,men forstår hva du mener, vi mennesker vil ha den slik vi vil den skal være, som vi ser den,og det synes jeg du får frem på en elegant måte,bildene dine virker naturlige,og samtidig med et preg av nostalgi,de viser at du gir deg tid til å studere og komponere slik du ser med ditt øye.og takk for det, det blir ofte litt mye andre veien herinne, jeg personlig ønsker mere av dette,natur, slik jeg ser det.
Vidar Magnus J.

Detaljerike vakre bilder fra styrhusene, gode farger og fine kontraster på alle bildene. Fin skjærgådsbakgrunn på V1. Godt maritimt miljø på V3, her båtene ligger på rekke med utstyret sitt på kaia.
Geir K.

Liker det jeg ser her Walter. Skarpe og fine bilder med gode farger. Liker det tette utsnittet du har valgt her,spesielt i originalen og versjon 2.
Bra jobba dette.

Geir
John B.

Nydelig serie der du har fått frem det aller beste av lys og farge! Jeg nyter alltid dine bilder og gleder meg til neste bilde fra dine minnebrikker...
God helg!
JohnB.
Walter S.

Takk for kommentar og vennlige ord, Jan, Solvår, Karin, Vidar Magnus, Geir og John.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu