Forfall #2
Spor etter tidens tann.
Bildet inngår i albumet Forfall - Saker og ting som ikke er slik de en gang var.
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Nikon AF-S VR 24-120 mm 1:3,5-5,6 G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger532
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne-Lise S.
Et godt utgangspunkt for et bilde som du, etter mitt syn, kan gjøre mye mer spennende enn en midtstilling og vegg og tak, liksom. Ved å ta noen skritt til høyre og skråstille bygningen, ville du kunnet få mer spenning i dette bildet. Kanskje du også gjorde det og at du har flere versjoner på lager? Eller hva med å ta et utsnitt av tak og hjørne til venstre? Her har du mange muligheter. Når det er sagt så liker jeg det man kan se av forfallet her. Taksteinene som er nedslitne og som faller av. Treverket som råtner opp. Kan skarpes og med mer kontrast vil du få frem mønsteret i treverket og taksteinene bedre. Himmelen er noe utbrent, og hva er det som stikker opp på mønet på høyre side? Et strå eller ei antenne eller noe? Beklager at det ble en del pepper her, men dette er et spennende sted som du kan gjøre mye mer utav enn hva du velger å vise oss akkurat her.

Anne-Lise
Rolf J.
Takker for kritikk Anne-Lise
Har nok flere versjoner liggende, men seansen blei avbrutt, eierne viste liten forståelse for at dette var noe å ta bilder av.
Himmelen er ikke utbrent, den var slik den dagen, blågrå og nitrist.
Samme motiv men annen vinkel på bilde nr. 269914
Utsnitt skal prøves, takk for tips.
Har en versjon tatt mot hjørnet som du foreslår, men himmelen er minst like håpløs på den.

Rolf
Marion N.
På slike dager (blågrå og nitrist som du seier) kan ein ofte få best resultat ved å unngå himmel på bilete. Det vert så stort dynamisk omfang at ein ender opp med utbrent eller nyanslaus himmel og mørk forgrunn. Du har riktignok fått ein grei eksponering på bygget, men himmelen vert lys og utan nyansar. I tilegg syns eg komposisjonen i seg sjølv er litt rett på. Det er dokumentert forfall her, men utover dette gir bilete meg lite.

Mvh Marion
charlotte s.
hei er nok litt enig med de ovenfor ang.vinkel og utsnitt, og likte heller ikke så godt fargen på fjellet og himmelen bak,men du har et nydelig motiv, driver selv og fotograferer gamle løer, og du har fine farger i front og midt på bidet

charlotte
Kenneth K.
Et bra utgangspunkt. Men det blir utbrent på himmelen. Jeg hadde tatt bilde kanksje fra en annen vinkel eller tatt det når det var blå himmel.

Mvh Kenneth
Rolf J.
Takk for kritikk alle sammen.
Er takknemmelig for alle gode råd og vil prøve når anledningen byr seg å gjøre dette bedre.
Har fått mange gode innspill her, som nok kan hjelpe meg i fremtiden.
På grunn av måten terenget rundt huset var, var det vanskelig å unngå himmelen og siden det er ca 400 km å kjøre er det ikke så enkelt å prøve på nytt.

Rolf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu