Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger867
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_103729} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Vibeke P.
Dette var i grunnen ganske stilig - likte dette. - vet ikke hvorfor egentlig

Vibeke : )
Kristian F.
Hmm - jeg prøvde å gi bildet en kommentar i sta, men den kom ikke med....
prøver på nytt!

Synes bildet er litt vel utbrent - selv om effekten er tøff - litt mindre ville vært bra!
Linjene og kontrasten er råbra, det skal du virkelig ha!
Tror kanskje jeg ville ha sett bildet uten personen jeg...

Mvh

Kristian
Harald W.
Delvis enig med Kristian. Enten må personen være mer tydelig eller fjernes. Jeg mener at en person i et bilde så og si bestandig er et hovedelement, og da blir det litt feil å gjøre den såpass diffus. Men for alt jeg vet er det kanskje nettopp det som er meningen..?
Grethe B.
Hmm...likte linjene, og utbrentheten er helt greit i fohold til vegger trapp etc, men enig i at personen ikke passer inn....et lite overkill-tilfelle av kreativitet:-)) Men du verden du er god på denne stilen....-)

mvh
gt
Toini B.
hehe, takker. Var selv usikker på dette bildet. Men personen var nå der....som et spøkels i lufta sjø;-)
De lyse tonene liker jeg dog...

Nattinatt.

:O)
Ilje N.
meget hyggelig og flink gjort!
-INR
Kristoffer L.
Sobert.

Mennesket i vinduet er ikke nødvendig, men det ville ha vært et helt annet bilde uten. For meg setter hun (tror jeg) prikken under i-en, og bør være akkurat så high-key som hun er.

Well done!

-Kristoffer
Frank W. G.
Tjjja, hmmm..., har tittet på dette et par ganger. Vet ikke helt hva jeg mener. Blir litt i det lyseste laget og da spesielt oppe i høyre og ut mot midten av bildet.
Syns også at bildet tipper litt mot høyre. Ikke av dine beste dette her, men som jeg har sagt tidligere så har du selv bidratt til å legge lista svært høyt ;-)
Ellers liker jeg personen som er med i bildet. Må være med, men..................

Frank
Tore U.
Heisann,

Krativt er det og teknisk bra. Ville kanskje fadet ut kanten av plakaten?.. så det kunne sett ut som personen bare kom flytende ut av veggen.

mvh
Tore
Marit E.
Likte bildet godt, jeg.
Og personen i vinduet MÅ være med. Fadet ut kanten av plakaten? Hm, tja, mulig det. Nei, tror jeg foretrekker det sånn som det er, jeg.

Jeg begynner å lure på skjermen min. Er det bare jeg som ser skjolder på den lyse veggen? Siden ingen andre nevner det, mener jeg....

vh
Marit
Tarjei Ekenes K.
det er veldig lyst her og det kan en jo stusse litt på,
men det har sin effekt

jeg liker plasseringen av personen
litt surrealistisk utenfor et vindu i en trappeoppgang

en engel på vei inn vinduet?

:-D ! son tarjeiav !
Carsten A.
Overbevisende bra, uten å forklare meg ihjel er det elegant form, utfylling av bildeflaten, enkle virkemidler og ikke minst et særdeles fint toneforløp som tiltaler meg - og tiltaler meg sterkt!

MVH CA
Dag T.
Dumt med dine bilder, det er alltid så mange som har skrytt av det før meg at jeg sjelden finner noe vettugt å si. Kult er det ihvertfall, og personen må være der..
stian w.
Tøft!
Veldig rent, veldig cleant, veldig komp.
Liker dette masse jeg!
:)

mvh fluefis
Eli L.
Fine linjer som fører meg rett opp til vinduet. Aritg med stripene i genseren som på en måt er fortsettelsen av trappetrinnene.
Bjørn H.
Liker det kjempegodt Toini ...

Hva om personen hadde kommet litt tydeligere fram ...LITT ???

Syns det gror litt for mye igjen på de nederste trappetrinnene .. litt for mørkt i forhold til det vakre lyse og det sarte .... mulig jeg er helt på villspor ... men pytt pytt :))

Bjørn ;¤

André M.
Enig med Carsten om det billedmessige (forløp og linjer og billedflate). Men jeg synes personen blir VEL distansert. Savner nærhet, jeg :-))
Ragnar W.
Fin komp og utnyttelse av linjene i motivet.

Men jeg synes bildet lider av litt for forskjellig behandling i de to hovedområdene. Trappa har alle detaljer opp til gelendret og øverste trinn, og high key effekten på oversiden gir brått et helt annet inntrykk. Det at gelendret er brukt som skille hjelper, men som sagt: litt stor kontrast i ett og samme bilde.

/Ragnar :-)
Toini B.
Takker så mye for konstruktive og fine kommentarer.

toini:)
Lars-Anders M.
Ikke det beste fra deg. Er usikker på vad jeg mener.
Andreas E.
syns det er bra at personen er såpass diffus. ser den liksom ikkje med en gang..
brabrabra!
Nina S.
Liker dette jeg også, i likhet med dine andre bilder. Veldig stilrent og veldig elegant
Mvh Nina
Ketil K.
Trapper - tiltrekkende for fotografer - de gir dynamikk og romfølelse - i dette bildet er gråtonene så bra at de nesten virker som farger.

Likevel ikke så sikker på komposisjonen - mye er bra - men føler at linjene jobber litt mot hverandre? Det lyse feltet over gelenderet blir også litt tomt for innhold og til dels dominerende rent bildeflatemessig, selv om det tjener til å balansere opp den mørke trappen.

Personen i bakgrunnen synes jeg blir lett kunstig - men passer sikkert inn i stil og funksjon. Spennede er dette uansett, fordi du viser kreativitet og skaperglede og har lagt fra deg en god del grenser og rammer som mange av oss andre er påpasselige med å holde oss innenfor.

Fordi du stadig klarer å opprettholde en personlig stil, hvor det ofte er noe dynamisk og moderne som går igjen - gjerne ved bruk av bevisst tone- og fargebruk og tredimensjonalitet innover i bildet som her - representerer du et friskt og retningsgivende pust på foto.no.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu