Bildet inngår i albumet Dollie -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1093
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106789} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Tomm H.
Sånn kan man også style, ja. Ser vel litt trist ut. Passe tøft fra deg dette.
Toini B.
hehe, takk. Jeg begynner på slutten av serien her;)
Ivar B.
veldig gripendes bilde
André M.
Jeg venter på resten. Dette var svært hardt og kaldt :-(

Men jeg finner kanskje en mening når jeg får det inn i en kontekst. Greit å få triste jenter i små porsjoner, forresten :-)

Som sagt. Venter på resten. Nysgjerrig.
Tore D.
Kult bilde. Skulle gjærne sett at sminken så litt mer ''grisete'' ut. Det ville kanskje fått frem et enda sterkere og ettertenksomt bilde.
Avsluttet .
vakkert
Avsluttet .
Et pent bilde, men jeg synes det ser veldig ''oppstilt'' ut. Det ser ikke ekte ut. Jeg tror det kanskje hadde gjort seg med litt mindre kontrast og litt mørkere, uten at jeg vet det da. Alle har vi våre måter å ville gjøre ting på.
En god idé, godt utsnitt.

Hilsen aNjA
Avsluttet .
Med ''ekte'' mente jeg følelsene i bildet...
Avsluttet .
Lekkert Lekkert Lekkert! (applaus fra denne kanten!) :) ekrey
Jon-Petter T.
Hmm, tror jommen jeg ville gått ennå tettere på her. Kommet nærmere ansiktet hennes og ''tragedien''.

MVH
J-P
André M.
Etter min kjølige ''umiddelbarhets-kommentar'' til dette bildet igår, har dette aniktet festet seg hos meg. Jeg ser nå at du oppnådde å treffe noen strenger hos meg allikevel: Jeg bygde mur i går, VILLE ikke like bildet. Kanskje jeg ser det klarere nå: Gråtende kvinne/jente er noe som for meg forbindes med svik, oppbrudd, veiskiller i livet, ordvekslinger som skaper arr, tapte kamper, og andre, lite hyggelige assosiasjoner. DERFOR greide jeg kanskje ikke å ta inn inntrykkene. SÅ, da oppnådde du jo noe sterkt allikevel, da.

Når det gjelder diskusjon om ekthet, synes jeg kanskje bildet illustrerer DETTE for meg: Det har foregått noe. Noe som kan relateres til, - ja, nettopp: Svik, oppbrudd, veiskiller i livet, ordvekslinger som skaper arr eller en tapt kamp. Det er definitivt en HAN med. Utenfor bildet. Men hun har tørket tårene. Og hun har trassig tørket leppene. Som for å fjerne alle minner (tror ikke DE leppene kysser ham igjen, nei ;-). Uttrykket hennes formidler en mellomfase. Eller ''bunnen'' om du vil. Hun har grått ferdig, og er i ferd med å vinne styrke.

I MIN tolkning framstår følgelig bildet ekte.

Som evig optimist i forhold til livet, vil det være feil for meg at dette er siste bilde i en serie. Siste bilde bør være at hun legger ny make-up :-)).

Vel, aldri har et bilde jeg likte så dårlig festet seg så hardt. Altså er det et godt bilde. Det harde lyset fungerer utmerket i MIN kontekst.
Lars Harald J.
Synes ikke dette fungerte så godt. For hardt lys og røff skarphet.

Lars Harald
Per Harald O.
Bildet er stilig!
Kunne kansje hete ''Dagen derpå!'
Grethe B.
Spesielt bilde med tokningsmuligheter an masse'. Trist uttrykk, men ingen tårer...utklint leppestift...why? Litt dødt utrykk i øynene...Kaldt og brutalt motiv, men fotografisk tøft bilde! Paser i en serie om ''hvordan er det og være menneske...'' ''Livets ulike faser'' etc Spennende!!

mvh
gt
Eirik H.
Kult! Litt Monster, litt kjip amerikansk 70-tals realisme. Bra utført, men du kan godt gjere det enda tristare. Det ser ikkje ut som om modellen er heilt på botn enno.
Tore U.
Veldig bra. Slutter meg til GB's kommentar. Får inntrykk av at hun har vært utsatt for noe brutalt, at hun har grått for så å ende opp i apati. Settingen minner meg om en rolletolkning av Margaux Hemingway fra en dritbra thriller som ble laget sent 70-tall. Må bare prøve å huske hva den het.

mvh
Tore
Ragnar W.
Henger meg på de positive kommentarene. Ingen problemer med troverdigheten i uttrykket. Bra jobbet både av modell og fotograf.

Teknisk fungerer det også bra, men jeg synes kanskje at det kunne vært mer detaljer enkelte steder. Ved f.eks nesevingene (v. side spes.) blir det litt ''grøtete'' på min skjerm.

I og med at du poengterer at du begynner på slutten antar jeg at det er en serie med en historie og det blir spennende og se hva som har ført til denne tilstanden. Det er fristende å begynne å gjette, men jeg holder det for meg selv foreløpig!

/Ragnar :-)
Toini B.
Takker for kommentarer og innspill. Har lagt ut et bilde som er både mørkere og tettere just nu:-)
Men er fortsatt i gal ende på serien, hehe.
Tarjei Ekenes K.
pent utsnitt

fokusert blikk

pirk:la merke til en gjentagelse i håret
litt ned langs høyre kant
(kloning?)

hun var søt og såret. koolt bilde

:-D ! son tarjeiav !
Lars-Anders M.
Jeg ser en jente som ikke har det bra. Du har klart å formidle det til meg
ikee noe
Talende bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu