Hvaskjera`?
Utstyr
  • Nikon
  • -
  • Blender-
  • Filmtypetmax3200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger752
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_26878} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
ÅÅÅ nydelig bilde. Herlige øyne! Tror en lavere vinkel hadde gjort seg, kanskje mer dybdeskarphet også, selv om utrykket på personen i bakgrunn kan observeres. Fine kontraster. Et godt bilde.
Ivar
Carsten S.
Fin uttrykk av barna. Ansikte, spesiel venstere, ser litt flekkete ut som er sikkert bedere på original. Har forståt at korn er vanskelig a får pent på skjermen. Jeg syns bare at det er mye rundt barna. Gjør bilde litt urolig for min smak. Kanskje en tydlig beskjæring, eller standpunkt mer til høyre hadde gjort seg?
Toini B.
Takk for kommentarer:)
Egentlig er jeg skikkleig lei meg over at dette bildet i det hele tatt måtte croppes. Jeg hadde, tro det eller ei, ikke lagt merke til at jeg hadde skjermen på linsa skjevt på og fikk derfor stygge kanter på bildet. Måtte da croppe det og prøve å fikse på det som best jeg kunne. Men mye av dybden forsvant desverre med croppingen, og kan skjønne at bildet kan oppfattes som litt rotete. Men jeg liker så godt uttrykket på barnet samt moren, som du bare kan skimte bak et stort smil. Men man kan jo ikke gråte over spillt melk. (men må innrømme at jeg gjør det)Uansett, takk for konstruktiv kritikk!!

mvh

toini
Roy S.
Flott uttrykk. En av sine beste bilder.
Nils B.
Utrolig bra kontakt mellom fotograf og barneøyne. Fine kontraster er det også. Ang beskjæring er det mulig at jeg hadde kroppa det noe mer i høyden, ovenfra, rett over knærne til mennesket i bakkant. Men samtidig så ødelegger du det som du er begeistret for og som jeg har full forståelse og respekt for.
mvh Nils
Toini B.
Royce&Nils: :-) Takk til dere også! Ha en fin dag........

toini
Trond S.
nydelig!!
...ellers enig med de andre, men uttrykket på ungen fanger den som ser på bildet så godt at det gjør veldig lite.
Carl Martin N.
kjempeflott! liker spesielt den diffuse mora (?) i bakgunnen. nydelig bilde.
mange l.
Hej Toini

Ett ord: Pangbild!!!

En otroligt fin kontakt med det viktiga i bilden, den jättesöta flickan. Att bakgrunden försvinner i oskärpa men ändå finns med tyder på att du haft en tanke bakom när du tog bilden.

Du imponerar.

MVH/Magnus
Toini B.
tas,cam & ml: Takker :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu