Tre og kyr
Har egentlig bare lekt meg med farger her.
Ikke på noen måte perfekt,men morsomt ble det.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger65
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_627789} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tone A.

Her trur eg at du har vore i Sandtangen og fotografert, pga at dette grantreet er spesielt der det står mest på toppen av den bratte bakken. Eg har fotografert på same staden, men då har det vore motlys med mørke kyr.
Her er kua i forgrunnen som skil seg ut med sin positur og varme bruntonar. Kua ser litt olm ut, der den stirrar på fotografen.
Dei andre kalvane er opptekne av å eta og ensar ikkje fotografen. Kan henda at det også er ein kalv som stirrar på deg, men den er så mykje større enn dei andre.
Høgdeformatet gir god dybde og får fram det høge grantreet med sine lange greiner. Her er det kyr heilt til bakketoppen kor nokre fuglar gir liv under ein dramatisk himmel.
Du har jobba flott i PS, men skriv jo sjølv at det ikkje er "perfekt". Der er ikkje eg ekspert, men ser jo at du har brukt shadows/highlights med stor effekt med litt lysstona parti rundt tre og kyr.
Og på himmelen er det eit utbrent parti, litt løgne blåtonar mot det dramatiske elles på himmelen.
Pluss for eit kreativt uttrykk på bildet kor den olme kua, dramatiske himmelen og treet er fine element ein vårdag. Skarpe detaljar og friske fargar.
Helsing Tone

Tore A.

Hei Tone.
Det er helt riktig at dette er i enden av Sandtangen.Jeg har lekt her siden jeg var liten å lekte "cowboy og indianer her.Bildet er gjort i Lightroom 4,ikke noe PS.Som sagt så er det en del feil med bildet.Deler som er utbrent,og lett overdramatisk himmel.Lekt med med farger og kontrast her.Kuen er opprinnelig sort,men fikk en brunfarge av meg.Fargen i graset synnest jeg er veldig festlig.
Ikke et topp bilde,men alikevel et resultat som jeg liker.Takk for en veldig bra og konstruktiv tilbakemelding på bildet Tone!
Mvh.Tore
Tone A.

Hei igjen Tore
Då hadde eg altså heilt rett om dette treet i Sandtangen. Men eg undra meg jo på kvifor kua i forgrunnen var bruntona og med mykje meir varme tonar i dei lyse partia. Det ga iallefall ein flott kontrast og gjorde at kua med sitt olme blikk fekk dominera.
Berre flott at treet blei slik framheva og med dei friske grøntonane får ein kjensla av vår under den dramatiske himmelen. Eg hadde ikkje fått dette til sjølv, enten det var PS 5 eller ligthroom.
Helsing Tone
Tore A.

Takk igjen Tone :)
Mvh.Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu