Rådyr
Dette bildet ble tatt tidlig i januar, og jeg plukker det fram fordi jeg synes det ble balansert med det lille skjørtet av fjorårsgress foran dyret.

V2 er første bilde i serien, og tatt i det øyeblikket geita har giret ned vaktsomheten et hakk fra hva den er når de kommer ut på en lysning. Tar man bildet for tidlig er de over alle hauger før du får sagt kake.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-02-28 13:49:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-02-28 13:51:00
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_626495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Torgeir M.

Flott serie der originalen fremstår som mest velykket. De lyse stråene i front er tiltalende og gjør mye av bildet. Morsom positur også på V2.


Mvh

Torgeir M
Dag Tore ..

Hei!Man blir aldri lei av og se på gode rådyrbilder ! En helt grei serie som viser råens matfat,og vise "biotopen" er også viktig her.Det har fotografen klart på en "perfekt" måte. Her må det beste resultatet bli 1 og 2! Mulig jeg ville heve kontrasten noe,fordi bildene er noe mørke på min dataskjerm? Neste gang du legger ut noen rådyrbilder,så må du satse på "storbukken! Saver slike motiver her fra "rådyrgutta" ;) Dag T Silseth
Bernt Ø.

Hei Torgeir og Da,

takker for raske kommentarer. Dag - bildet er mørkt. Det er tatt på en mer enn mørk dag hvor det meste er småskumt. Jeg foretrekker da oftest å beholde dem riktig eksponert fremfor å lage et kunstig lyst bilde - det er vel smak og behag, men jeg synes bildet gir mest slik det ble oppfattet av meg da det ble tatt. Du har imidlertid rett i at kontrasten med fordel kunne vært litt hardere.

Mvh,
Bernt
Svein R J.

Flott serie Bernt der orginal med stråene foran er en høydare

Mvh Svein
Per G.

Igjen flotte av rådyrene Bernt! For all del behold lys og vær eller uvær for det det er. Synes det er viktig å formidle det på riktig måte slik du har komentert ovenfor. Ble liksom litt i tvil mellom org. og v2, da v2 er flott på en måte som kanskje heller meg mot den som favoritt.
Mvh
Per
Duy P.

Hei Bernt!

Enig med din og Per tilføyet kommentar slik mest naturlig av situasjonen. Kvalitet meget bra, ikke mye å pirke på.
Likevel kommer 2 som 1, en som to. treen blir tredje.

:) duy
Frode L.

Hei.

Henger meg på Per og Duy, ser at dette er en regntung dag der dråpene henger på furukvistene i bakgrunnen.
Dine rådyrbilder er av de beste her inne, flott teknisk og utrolig fine fotovinkler inn på dyrene.
En nytelse å se på.

Frode.
Odd Chr. K.

Har vel ikke så mye konstruktivt å bidra med, så jeg nøyer meg med å bryte med dottens motto og oppfordring - "fine bilder" dette:)
Odd C.
Rita Barbro S.

En herlig serie av rådyra der v1 og v2 er favoritter.Uten at bildet blir bedre,har v2 tålt et liiiite bunnkutt(min smak bare).Naturlige farger og solid komp.

Mvh
Rita Barbro
Nils Christian S.

Kjempebra serie! Rådyr er skogens vakreste skapninger !
Kjell Ivar Ø.

Orginalen for min del. Flott.
Kjell Ivar
Trond W.

Fin serie der originalen blir min favoritt.

Trond
Bjørn Åge O.

Flotte kystdyr du har og jobbe med Bernt,har sett en del gode bilder fra deg,samme resultat blir det jo her. går får v1 med den samme oppfatning graset+ lyngen som pryder forran dyre
Bjørn T.

Nydelig serie med lys og farger som jeg liker veldig godt! Det lave ståstedet og det avventede vaktsomme utrykket i V1 gjør dette veldig severdig! Mvh bjørn
Bernt Ø.

Takk for fine tilbakemeldinger!

Mvh,
Bernt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu