Smålom
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_198326} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Terje S.

Flott bilde og skarphet. Hadde ønket meg bilde en tanke mørkere.
Andreas D.

Er litt uenig med at det skulle være mørkere, smak og behag. Men likte fargene g skarpheten på fuglen. Men savner skarphet på vatnet også. Likte også at det var tomt forran fuglen og at det ikke var tunge element i i forgrunnen.
Kjell Sigurd S.

Dette synes jeg ble bra Robin. Fin komposisjon med et hint av myrull (?) der bak. Synes valget av fokusplan er bra. Liker også refleksjonene på hals/hode. Fin stemning i bildet. Severdig dette.

Kjell S
ingeborg w.

Jeg synes dette ble fint. Lyset er smigrende. Jeg får inntrykk av at den ser inn i en solnedgang, pga den svake skyggen på baksiden av halsen. Omgivelsene er frodige. Speilingen er pen.
Eyvind R.

Et fint miljøbilde av smålom. Godt valg av fokusplan og perspektiv. Fin passe dus bakgrunn og et velvalgt utsnitt.

Mvh Eyvind
Svein B.

FLOTT smålombilde dette Robin- det er trivelig å se slike bilder, det er slett ikke noe krav til at bildet må ha action eller store hendelser for å bli en fryd for øyet. Her er det den rolige stemningen, det vakre lyset og miljøet som sammen med den ytterst pene fuglen som gjør dette til et godt bilde- synes jeg. Jeg ville nok vurdert komposisjonen litt. Jeg vet ikke om dette er et utsnitt av originalfila- har du noe å gå på øverst i bildet ville jeg nok kuttet to cm i bunnen av bildet, og heller tatt med tilsvarende mer over. Altså plassert lomen nærmere nedre venstre hjørne.

Mvh
Svein B
Ann F.

Behagelig og fredfullt, kanksje litt vel mye uskarpt foran, tenderer mot å være enig med Svein B om endring av utsnitt om mulig. Et lite hvitt punkt i vannet bak fuglen ville jeg fjernet. Flott varmt lys.

Mvh Ann
Jóhann Á.

Hei Robin!
Dette bildet er en terapi i seg selv. Så fredfylt setting og farger som gir ro i kropp og sjel. Støtter forslag om å fjerne litt i nederste del, men ikke så nøye om det blir erstattet med noe i øverkant.

MvH, Johann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu