På vei til Bø i Vesterålen v2
Dette var et hus utenom det vanlige. Jeg har egentlig aldri før vært opptatt av slikt som folk sier de har opplevd i tv program som Åndenes makt. Er mye rundt omkring for å ta bilder av gamle hus men dette var spesielt. Her fikk jeg frysninger og gåsehud over hele kroppen. Jeg gjorde meg fort ferdig med bildene og kommer ikke til å oppsøke denne gamle gården igjen.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger55
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1019200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Det er jo ikke akkurat et gladmotiv heller da, Frode. Man kan nok bli påvirket av slik, hvis man har en "sart" sjel. Mener ikke noe negativ med "sart" - faktisk heller omvendt. De som har det, er mere mottagelig for ting som andre bare overser eller ikke har "antenner" nok til å oppfatte.

Husk på det - de fleste kunstnere er slik. Det er flere ting i livet enn bare det synlige. Uten at jeg tror på spøkelser og slik. Men naturen er dyp!

Forresten, godt fanget og gjengitt dette her også. Ikke ofte man ser et hus i fra dette perspektiv, litt oven-fra. Pipa ser utrolig sprek ut, i forhold til selve huset!
:o)

Mvh,
Walter
Hans Petter S.
Nok et flott hus-bilde fra deg. Fine farger her. At du fikk frysninger her, det kan jeg forstå. Ser litt skummelt ut ja! Enig med Walter ang. pipa:) Spennende bilde dette!
Frode K.
Takk for kommentarene Walter og Hans Petter.

Walter, jeg tar det ikke negativt det du skriver med sart sjel, oppfatter heller det du sier som et kompliment og takker for det. Forresten pipa er ikke klonet den var faktisk sprek.
Avsluttet .
Det er godt du dokumenterer slike historieperler. Snart er de vekk.
Frode K.
Takk for kommentaren Sven
Anders S.
Hei Frode, igjen! Dette er et mesterverk!!!!!!
Den stemningen som du beskriver, er akkurat det som uttrykkes i motivet ditt! Det kjennes igjennom bilde, den følesen av å bil "overvåket". Akkurat som om noen følger med, fra vinduene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu