Bangkok alley
Synes dette bildet fikk nytt liv med HDR....
Utstyr
  • Olympus E-M10
  • OLYMPUS M.14-42mm F3.5-5.6 II R
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetHDR
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger79
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1034754} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lasse S.
Dette blir for kraftig kost for meg, men kan hende det måtte til :)
Fint motiv som kanskje skulle vært rettet opp. I alle fall burde bygningen midt i bildet stått rett.
Roar K.
HDR ga kanskje dette bildet det lille ekstra for å skille seg ut.
Hva oppretting av vidvinkelfortegnelse angår strides de lærde. Jeg retter ofte opp, men noen ganger kan det være fortegnelsen som gir litt ekstra hvis det ikke ser ut som bygningene er iferd med å falle overende.
Her får man følelse av uten at jeg har sjekket virkeligheten at bygningen midtskips er noenlunde rett. At sidene som jo kan rettes ved å nappe litt i de øvre hjørnene heller ørlite inn mot kanalen øker dybdesuget ytterligere.
Himmelen har fått litt mer dramatikk enn den hadde i virkeligheten.
Skulle jeg likevel pirke litt her så starter jeg nede i venstre hjørnet der kanskje litt kloning kunne fjernet et mørkt felt i hjørnet, men der 2 mm. kutt i venstrekanten antagelig er en bedre løsning for å få en følelse av rent hjørne.
Nede vil man måtte ta så mye at det går ut over høyresiden at det er ikke å anbefale. Kanskje ville et kutt på innsiden av blomsterpotta hvilket også tar med seg urolighetene oppe være beste løsning.
Bare litt perfektsjonering dette som langt de færreste ville nevne. Men jeg nevner det jeg ser så får det være opp til Author å om korreksjone skal forestas eller ikke.

Roar
Roar S.
Takker for kritikk! Har ikke jobbet mye med HDR, Men vet at her er smaken forskjellig... :-) Skal se om jeg får rettet opp litt av perspektivet, men det er jo mulig noe av dramatikken forsvinner? Først blir det litt ferie.....
Bjørnar P.
Her ble det så mye effektmakeri at jeg mister følelsen av at fotografen ønsker å formidle noe. Hva forteller bildet? Dersom bildet spiller mer på estetikk enn på fortelling, blir det naturlig nok veldig subjektivt, men for meg fører slik effektbruk lett til at bildet taper seg etter kort tid.
Roar S.
Kanskje jeg burde dra i gang en diskusjon i forumet.. :-) Bildet er behandlet i NIK HDR, standard preset. Jeg har sett at kommentarer og da kanskje smak er veldig forskjellige på norske og utenlandske fora...Skal også se om jeg får lagt ut annen versjon av bildet, men det får vente...I morgen blir det avgang Romania. Regner med det blir bilder derfra, da vi skal bo hos en venn av oss som er både designer og fotograf...så får jeg se om jeg lærer noe :-)
Takker uansett for kritikken, blir aldri bedre uten!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu