Stort eller smått?
Selv våre forholdsvis store konstruksjoner virker små i naturens sammenheng.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-02 16:01:09
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 24-105mm f4 L IS
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger141
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290418} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Orhan M.

Syns dette ble veldig bra. Du har fått fin dybde i bildet, og skyene skaper en interessant atmosfære. Er litt usikker med den seilbåten, føler at den ikke passer inn. Ville kutte litt på toppen av bildet (ca.1/3), ble litt for mye himmel/skyer.

mvh OM
Atle Q.

Veldig flott Nils!
Uenig med herr Mahmic, seilbåten er helt essensiell for min opplevelse av dette bildet, der lyset faller vakkert inn på det gule seilet og forteller om et lite solgløtt utenfor bildet. Det gule seilet står i fin kontrats til den røde plattformen. Du har utnyttet bildeflaten godt og dratt nøkkelelementene helt ut mot hjørnene. Flott.
Kanskje et lite kutt i de mørke skyene i toppen av bildet.
mvh Atle
Anders N.

Herlig lys i dette bildet. Liker spesielt hvordan plattformen er opplyst. Versjon 2 fungerer best synes jeg med tanke på at i versjon 1 er det en del synlige horisontale ''linjer'' i skyene som ødelegger noe. Storslagent inntrykk.

- Anders
Nils G.

Takk for kommentarene.
Forslaget til kutt i toppen var et godt forslag.
De horisontale stripene i versjon 1 tror jeg skyldes et layer med gradient. Skjønner ikke hvorfor det er slik, versjon 2 har akkurat det samme gradient-layeret. Gode forslag mottas med takk.

Nils
Espen R.

Spennende bilde, Nils. Liker svært godt at du har fått med seilbåten til venstre der. Flott eksponert, bra ivaretagelse av lyset. Liker den noe regntunge stemningen.
vh
Espen
Avsluttet .

Hei
Her er det virkelig tonge og mektige skyer .Blir noe for mye himmel,Liker seilbåten,leder blikket inn i bildet.Tekniskt godt bilde.

MVH
TGM
Ivar B.

Herlig bilde dette. Jeg er mer eller mindre allergisk mot få elementer i farger inn i et s/h- bilde. Jeg ville derfor gjerne sett dette i ren s/h. Dette blir jo selvsagt en personlig smaksak. mektig lys! Bra! Mvh Ivar.
Nils G.

Takk igjen for kommentarer.
Når jeg stod der ute var det de regntunge skyene i relasjon til den lille plattformen som fanget interessen. Og så kom det jammen en seilbåt med gult seil også.

Nils
Jan O Ø.

Hei. Et nydelig bilde. Skulle ønske at båten nede til venstre kanskje hadde vært litt mer inn i bildet. Flott.
Mvh Jan O.
Fred S.

ja, et lite tankekors (veldig lite...) dette at selv oljeplatformer blir små og ubetydelige i en setting der Norsk Natur har hovedrollen, til tross for den enorme betydningen de har for norsk økonomi.
Tolket slik ( og underteksten din legger vel opp til en slik tolkning) blir seilbåten/boardet et fremmedelement i bildet, og kunne gjerne ha vært kuttet ut. Men bildet er severdig.

vh fred
Nils G.

Takk for godt forslag Fred. Den gangen bildet ble tatt ble jeg svært fascinert av den lille båten med det gule seilet i sammenligning med plattformen og alt det "store" omkring. Ser at forslaget ditt faktisk vil forbedre bildet.

Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu