Saga på skauen, HDR
Håndholdt og senket metningen på fargen.
Jeg liker de sterke fargen.
Historisk og gammelt sagbruk fra Finnskogen. Meget vakkert område, men skogen har nå tatt tilbake sin plass. Så saga er litt gjengrodd med vekster rundt.
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • Canon EF 24-105mm f/4L IS
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1024046} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Walter S.
Godt eksponert bilde, Anders. Fin linjeføring og realistiske farger.

Mvh,
Walter
Jostein S.
Hei
Her traffdugodt med eksponeringen
Superflott med alle detaljene som kommer frem
Jostein
Vidar Magnus J.
Ser mange steder på landsbygda i Buskerud fylke at slike private sagbruk står i forfall. Her har du en god historisk dokumentasjon på gamle tider da mange større gårdsbruk hadde eget sagbruk. Fine farger og godt lys.
Sissel Kleivdal H.
En flott dokumentasjon på forfall. Gode farger, detaljer, og flott lys.
/Sissel
Anders S.
Mange tusen takk til Walter, Jostein, Vidar Magnus og Sissel for hyggelige tilbakemeldinger! Koselig at dere liker bilde. Det er ett av mine første bilder med HDR.
Hilsen Anders
Hans Rich. A.
Godt komponert. Fine farger. Passe HDR-virkning etter min smak. God dokumentasjon av tidens tand.
Mvh Hans Richard
Anders S.
Takker så mye for hyggelig tilbakemelding, Hans. Hyggelig at du liker det!
Hilsen Anders
Avsluttet .
Spennende og interessant motiv, og HDR fungerer jo greit på 5'ern. Jeg kan imiidlertid anbefale å prøve samme type motiv med raw-format,, Om du gjør de rette tingene i raw-konverteren, får du nesten like mye detaljer i mørke deler av bildet, og du vil se at kontrastene blir mer livlige. Når det er sagt. HDR er som skapt for bilder av gamle bygninger :-)
Anders S.
Hei Terje, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding jog gode råd!
Jeg skal fortsett å teste å lære meg 5d`en bedre å kjenne, har akkurat begynt å teste ut RAW formatet.

Takker igjen, hilsen Anders
Avsluttet .
Anders, 5D er et fantastisk kamera, og med Mark III har man kommet så langt at du kan ha glede av det i mange år. Som jeg har skrevet annetsteds, dette er et kamera-kamera, som får selv den mest blaserte til boble av glede og entusiasme. Lykke til!
Anders S.
Hei igjen Terje!
Ja 5 d`en er virkelig fantastisk super! Jeg er veldig glad for å høre at du sier det, du også! Jeg var helt i himmel og skyene i fjor, da jeg i slutten av august endelig kjøpte 5 D Mark III med objektiv. Da hadde det stått på ønskeliste i mange år! Tusen takk for ordene, jeg blir bare mer og mer ispirert og gira!
Ønsker deg en god kveld videre, hilsen Anders
Avsluttet .
Mye historie her. Har truffet bra med HDR, blir ofte overdrevet etter min smak, men bra her. . Inne i slike bygninger kan det også være mye spennende
Anders S.
Tusen hjertelig takk for hyggelig kommentar Ivar! Det setter jeg pris på. Ja jeg prøvde å gjøre bildet så naturlig som mulig, uten å overdrive! For jeg er glad i sterke og varme farger!
Hilsen Anders
karin s.
Nostalgi på det sterkeste, litt vemodigt å minnes,for oss som har levd en stund.selvom ikke alt var bare fryd og gammen,var det likevel tid til en prat og pust i bakken. Skulle vært digitalt da;) hadde vært flere slike bilder da ;))))Likte bildet dit utrolig godt Anders.
Anders S.
Tusen hjertelig takk for så koselige ord, Karin! Veldig hyggelig at du liker bilde, og ar du tar en titt på eldre bilder!
Tusen Takk!
Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu