2nd Try
2nd Try er et spennende band fra Sandnes/Stavanger...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-24 21:28:17
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF Nikkor 24-85 mm 2.8-4.0 D
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger609
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_46398} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Arnt Ove J.

Du har nok hatt det litt for travelt i PS denne gangen. Bilde lider under dårlig utklipping. Personene (spesielt på venstre side) svever for mye på bakgrunnen. Strever også med å få stolen til å passe inn i sammenhengen, men det er kanskje jeg som er blitt for gammel til å skjønne hva som in..........
Du får pluss for komposisjon / oppsett av personene. OK lyssetting.

Arnt Ove
Are-Martin S.

Au, etter min mening et håpløst bandbilde. Det tekniske ved bildet er bra, skarp og alt sånt. Men fire tilgjorte gutter som prøver å se rocka ut og to dum- og deilig- blondiner???,.... lurer på hva slags publikum de sikter mot. Hva gjør den Mercedesstjerna der? Og den håpløse kasettspilleren fra åttitallet? Ikke særlig rocka hvertfall.
Håkon Frede F.

bra bilde med gjennomført, om kanskje ikke så original, stil. teknisk syns jeg klippinga funker helt greit i dette formatet hvertfall.
liker bildet.
-håkon
Nils B.

Joda det kunne fungert i sin helhet, men som AOJ påpeker så har det sikkert gått litt fort. Holder likevel en knapp på at jentene burde vært enda lengre fremme og gjerne enda mer herja. Bakgrunnen (forløpet) kunne du sikkert lyssatt i studio, og dermed sluppet alt arbeidet med klippingen. Litt skygger hadde heller ikke vært av veien. Videre så kunne du lettet bildet litt i mellomtonen.
mvh Nils
Lars Inge V.

Takk for gode kommentarer! Ja, det har gått litt fort i svingene her med etterarbeidet... Den opprinnelige fotolocationen var ikke så bra som forventet, så jeg måtte gå for en annen bakgrunn..

ArntO el Nils: Noen gode tips for å foreta utklipping best mulig?

AMS: Bildet skal være retro-åtti, og spiller på ironi.. Men den tok du ikke... Trenger alt å være rocka?!

Mvh Lars Inge

tommy e.

Likte det jeg, litt vell mye stash kanskje...? Og enig med NBH i at jentene skulle kommet mer frem. Ellers et tøft platecover, litt klisjè aktig kanskje, men det var vell meningen? Stavanger e best! (Sandnes... ææhh...)


:-)

Tommy
Are-Martin S.

Hei Lars Inge

Jeg skjønner at dette er (forsøk på) ironi. Men jeg synes bildet mangler den lille grad av personlighet og humor som jeg forbinder med ironi. Om dette var et CD-cover, er det intet ved bildet som ville fenge min interesse til å plukke den med meg. Men jeg er nå bare meg :-)
michael u.

Mulig jeg er fersk og ikke skjønner meg helt på detta, men jeg synes settingen funker veldig bra. Kan kanskje være enig i at klippinga kunne vært gjort bedre, men dette er et fargerikt og kraftfult bilde av hyppe ungdommer. At det er litt klisje for så være.


Michael ulriksen................
Johannes B.

e det børud gjengen, dette va et sjiipt bilde, for lite punsj.(punch) det e merre potensiale i modellane enn ka du har skildra her, få de te og boksa hellår, spela ruggby. BLOD labba BLOD. hi hi, litt seriøst og, eg syns at dette va skjedeligt. Ut av studio, inn i skogen.
Eg tror at du kan få de te og komma merr ud av skjermen, la modelenne bli et motiv så møte bterakteren, fortell någen, fokk børud.

mvh Johnny mony.
Johannes B.

sånn tekknisk va det latterligt, en rød skalert gradient, dette e for plastikk. litt for lite smell generelt i bildet.
Eg harde nå, eg vett det, men eg gidde ikkje å lyga.
Halstein Y.

Eg syns d va tøft eg..!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu