Mostad, et fraflyttet fiskevær.
Etter å ha lest boka"alt for Norge" måtte jeg bare ut hit å se. En fantastisk plass i en mektig natur.
Fotograf
Utstyr
  • canon eos350
  • canon 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_514976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lisbeth J.

Kjempeflott bilde!!!
Dramatisk himmel og fantastisk natur!
Kirsten H.

Det ser tomt og forlatt ut, ja. Fint motiv med fine detaljer. Balansen mellom landskap er ikke helt på plass, jeg ville kuttet i overkant for å skyve horisonten høyere opp.
mvh Kirsten
Heidi N.

Et godt bilde fra et sted også jeg gjerne skulle sett. Enig med Kirsten ang. kutt i overkant.
Heidi
Roar K.

Minner meg om den nå avdøde flotte nordnorske visekunstneren Jack Berntsen og visa som startet med noe sånt som "Finn hamaren Edvard, no som døra skal spikrast igjen". Husker ikke akkurat når den ble skrevet, men tror det var under kampen mot EEC rundt 1972 på samme tid som visa "Karlsøy i Troms" også så dagens lys.
Hvis du er interessert i litt av bakgrunnen til at mange bruk ligger brakk så les "Hva skjer i Nord Norge" av Ottar Brox hvis den fortsatt er å oppdrive. Han fikk mye pepper for den.

Fotomessig synes jeg du har dokumentert dette godt - både forfallet og den flotte naturen der ute. Jeg har sjøl hatt stor glede av å dokumentere fraflyttede gårdsbruk på Østlandet.
Kan også være enig med Kirsten om et kutt oppe - noe sånt som 8 cm kanskje. Scroll opp, dekk til og sjekk sjøl.

Roar
tove j.

Enig i kutt. Ellers et flott bilde med vakre farger og fin komposisjon. Ja dessverre er det alt for mange av de her husan som står tomme og forlatt. "Folk treng hus og hus treng folk....." mvh tove
Marianne H.

Et vakkert bilde til å drømme seg bort i. Var neppe bare idyll å bo slik den gang da, men i dag er slike steder bortimot en uoppnåelige drøm for folk som søker seg vekk fra kjas og mas. Synes den høye himmelen fremhever det mektige kystlandskapet.

~Marianne~
Per F.

Takk for kommentarer, ja sier meg enig i litt kutt øverst. Gjorde ikke det i utgangspunktet fordi jeg hengte meg litt opp i horisontlinjen som kom for langt opp i bildet.
Roar, tusen takk for mange tilleggsopplysninger. Har ikke lest Ottar Brox, men visa til Jack Berntsen sitter fremdeles i hodet etter sin seiersgang på 70 tallet :-)
Tove Mette L.

Jeg har så sansen for levd liv og bygninger i mektig landskap. Dette synes jeg du har formidlet godt her! Et lite kutt oppe hadde gjort seg, der er jeg enig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu