Young Wildling
Hvis Game Of Thrones trenger en ung wildling, så har jeg en klar.
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • EF50mm f/1.2L USM
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/1.2
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger91
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Vidar S.
Hei Ronny! 1.2:-)
For et spennende bilde:-)
Nydelige farger, motiv, utrykk, utsnitt, og skikkelig god nærhet. Øynene er helt perfekt plassert og skikkelig skarp, nesen noe rammet av D.O.F ser jeg.

Jeg har aldri brukt et så lyssterk objektiv, hvordan er det å jobbe med på andre motiv etc?

Mvh
Vidar
Håkon B.
Ja ronny. Denne satt rett i planeten. Herlig lys. Fokuset perfekt på øynene. Passe tett på. Et meget godt bilde. Takk for titten
Ronny B.
Hei takk for fin kommentar Vidar. 1.2-objektivet er veldig gøy og er ofte på kamera. Det gir en veldig fin bokeh og kan jo selvsagt brukes vi lite lys, noe som gir et veldig naturlig følelse i bildene.

Det egner seg best til portretter, men ved full åpning er det vanskelig å treffe med fokus, særlig hvis man står så nærme som jeg gjorde her. Det ble derfor uskarp nesetipp og munn, noe som er uønsket. Det blir mange bilder som går i søppla, men de som sitter blir ofte veldig bra.
Ronny B.
Takk for det Håkon!
Vidar S.
Takk for info vedr. 1.2 Ronny!
Skal sjekke ut et slikt en gang:-)

Mvh
Vidar
Harald N.
Vakkert, med fokus på rett plass.
Tett og fint utsnitt.
Mvh Harald
Jon Tore J.
Artig barneportrett som sitter som ett skudd. Knallskarpt der portretter skal være skarpe og spennende stramt utsnitt. 50mm er ikke helt mitt favorittobjektiv for portrettering og med helt åpen glugge forstår jeg godt at fokuseringen blir litt trøblete.
Smak og behag som sakt, men dette portrettet likte jeg godt.
Mvh
Jon Tore
Vidar Magnus J.
Vakkert og eventyraktig portrett, noe som forsterkes av den litt bleke fargemetningen og hennes ansiktsuttykk med blikket rett i mot kameraet. Pelslua på hodet kunne vært en anelse skarpere, men jeg synes den uskarpe delen langsetter sidene tar seg fint ut og passer inn i bildet.
Harald E.
Fantastisk bilde. Her er det meste gjort riktig
Ronny B.
Takk for fine tilbakemeldinger folkens, det er gøy lesning. Enig ang fokus som sagt, det kan bli litt mye av det gode. Lett å falle i fordi-jeg-kan-fella, tror nok 2,0 hadde gjort seg godt her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu