Michael Stipe
Her er et bilde til av Michael Stipe. Dette er fra Hamburg.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger458
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27650} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Erlend M.

Synes dette var stilig! Fint lys og komp. Men jeg ville beskjært eller redigert bort det blå greiene i bunn.
I L.

Ja den var stilig! Enig med EABM.
mvh ilj
Frode S.

Helt enig i at det er et stilig bilde, men uenig i forslaget om å redigere bort de blå greiene. Bildet er så bra at de blå greiene, som jeg regner med er lamper, gjør bildet autentisk. Les: viser at det ikke er et studioopptak.
Super eksponering!
Mvh
Frode
Ola M.

Vekk med det blå.

mvh
Ola
Per-Kristian N.

Kult bilde, er også uenig i å redigere bort det blå, selv om det komposisjonsmessig hadde vært veldig mye penere. Synes konsertbilder ikke skal tukles med annet enn hva farger/balanse/kontrast osv. angår. Skal man begynne å fjerne litt og legge til litt, kunne man jo like gjerne bare manipulert frem et konsertbilde og holdt seg hjemme.
Audun R.

De blå lysene som det er referert til bør bort. Ingen beskjæring, men litt retusj. Skulle ønske meg en versjon der Stipe utgjør en noe større del av bildeflaten. For eksempel en versjontatt litt lengre til venstre.

Alle bilder bør tukles med om det gjør dem bedre.

MVH Audun
John G.

Stilig bilde!
Personlig liker jeg de blå lysene i nedkant. La de være(og det er jo nettopp det du har gjort)! Vil heller ha fjernet det grønne og det blå...
Kjempefin eksponering med fine og spennende farger. Også pluss for kompen...
John
Marcus R.

Uten de blå lysene forsvinner jo masser av referansene i bildet....det blir en mörk person som skimtes mot en mörk bakgrunn. Nei, ödelegg ikke et så bra bilde med å beskjäre bort det blå. Kanskje kan det softes, men absolutt ikke beskjäres! Gjorde akkurat et forsök med IE-ramma og bildet tapte seg helt. Min mening:)

MVH
MR
stine l.

veldig bra bilde! likte de små blå lysene nederst, og den fine buen i det grønne lyset. virkelig fint!:-)
I L.

Enig med AR, bilden ska absolut inte beskäras, men något borde def göras med lamporna i nedre kanten, åtminstone den som finns till vänster. Bilden blir gôr bra utan lamporna, men som det nu är hamnar blicken på lamporna och ... tja, var det tänkt så?
mvh lij
Per-Kristian N.

Jeg mener at gode konsertbilder og pressebilder (bilder som har til hensikt å dokumentere) bør motivmessig forbli slik det var på åstedet. Man kan bekjære, og ellers editere, men å gå inn og fjerne/legge til elementer blir feil hvis man tar sikte på en dokumenterende vinkling. Derfor, dette bildet blir bedre i mine øyne slik det er. Enig med I Ljungstrøm tildels. Må ikke beskjæres. Som fan-bilde av ''Michael Stipe'', og rent komposisjonsmessig sett burde man vurdere å dempe/fjerne de blå lysene, da de tar veldig mye fokus bort fra hvem dette nå er.
Marius J.

Michael Stipe er jo helt konge noe dette bildet forteller meget godt. Enig i at blå lys i bunnen ikke burde vært der, så får det være opp til fotograf hvordan det eventuelt skulle løses :-)
stig b h.

Jeg for min del er enig med de som sier at det blå lyset bør være med. Lyset var på scenen når jeg tok bilde og er derfor også med. Alternativet for meg vil være en tettere beskjæreing men da tror jeg bilde taper seg.
stian w.

dette var tøFFt..
ha det som det er!
Carl Martin N.

HERLIG!!
Ketil P.

Meget bra bilde av en falmende(?) stjerne! Et lite minus for de blå...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu