"Fjell"
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053988} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
La meg først si at jeg nok en gang er imponert over din kreativitet. Her har du nok en gang presentert et bilde som umiddelbart sender betrakterens tanker og følelser ut på vandring eller vandringer. Min første tank går i retning av den problematiske relasjonen mellom virkelighet og bilde og den franske filosofen Jean Baudrillards påstand om at vi stadig taper realiteten av syne (realiteten forsvinner) i vrimmelen av bilder i ulike former og medier. Det er i og for seg samme problemstillingen som vises så tydelig i ditt bilde "Uvitenhet".

Videre: vi opplever at vi ser noe skarpt, men samtidig vokser det ukjente og det vi vet lite om rundt det skarpe. Det er som kjent slik at et lite lys i et mørkt rom skaper en liten lysflate (vår innsikt) og en liten mørk (ukjent) flate rundt. Men et stort lys skaper viser mer lys og mer viten, men også et mye større mørkt og ukjent rom rundt det.

Det minner også om at det vi tror vi ser klart og skarpt, ofte kan skjule andre sider og ha et innhold vi ikke kan se uten videre. Bak det vi tror vi ser eller tror vi vet, kan det ligge mye skjult som vi ikke kan forholde oss til.

Vel, det var altså noen av tankeretninger - her finnes utvilsomt grunnlag for mange flere - som faller meg inn etter noen minutters betraktning av bildet. Også dette bildet har definitivt kvaliteter utenom det vanlige her på Foto.no. Jeg er imponert.

vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind H.
Imponernde bilde, eksperimentelt og utradisjonelt.Så flott at vi får flere fotografiske uttrykk her inne på foto.no. Kjempefin kommentar fra K.Ø. som gir oss noe å tenke på.
Mvh Øyvind H.
Roar B.
Slike bilder trenger vi flere av her på dotten. Spennende, annerledes og nærmest grensesprengende i formen. Inspirerende å se.
Støtter fullt ut de to øvrige kommentarene.
Kronborgs analyse; forbilledlig !
Mvh Roar
Avsluttet .
Jeg har alltid blitt dradd mot det som ligger bakenfor fjellet, vandret over og fått et nytt fjell i syne og på ny blitt dradd mot det som er bak. Denne følelsen fikk du frem i meg med dette bildet – jeg liker det veldig godt.
:) fra Øystein
Ragnar S.
Ingen tvil om kvaliteten i komposisjon og uttrykk.
Variasjon og kreativitet i fotografisk drakt. Øker spennvidden i det vi ser her på forumet.

Mvh Ragnar S
Kathrine J.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger. Det er utrolig inspirerende å lese, å se det gjennom andres øyne, og gir tro på veien videre. Hjertelig takk fra Kathrine
Knut Georg F.
"Alt-i-ett"-konsept som dekker vårt behov for multitasking? (Sitter med pc og flere vindu med ulike ol-øvelser samtidig:-).
Anderledes teknikk som gir en 3-d opplevelse.
Mvh Knut
Kathrine J.
Takk Knut Forberg !
Her er det mobilen jeg har valgt å bruke, men programmet gir rom for mye mer enn man skulle tro med første øyekast. Har brukt eget materiale og ingenting ferdig i så måte. men har muligheten for effekter som lag på lag, fargeendring osv. Dagens teknologiske samfunn byr på fantastiske verktøy til å være kreativ med, fint når man liker å multitaske ja, veldig enig med deg der :)
Mvh
Kathrine J
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu