Christian
Et annerledes portrett.
Utstyr
  • Fujifilm FinePix 2800
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetCollage i PS.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger481
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_37958} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars-Anders M.

Meget bra. Jeg liker både iden og att du fikk lagt ut så mange bilder på en gang. Stå på.
Marius T.

Meningen er ikke å legge ut så mye bilder på en gang. Se det som en helhet please. Har hatt nok tid til å legge ut ett og ett av disse men har ikke gjort det fordi enkeltvis synes jeg ikke de er gode nok. Håper ikke folk ser på meg som en sleiping:)

Marius
Kris B.

helheten... ok... men hva er tema??? for jeg ser ikke noe helhetlig tema. kanskje det er ett men jeg ser det ikke:)
MVH

arne kristian
Peter B.

God idè, ja. Tema er vel Christian, Kris. Livet til Christian består jo av dem som omgir ham, pluss Playstation. Hvorfor har du ikke med Playstation' Marius? - Peter
Marius T.

KB: temaet her er mennesker og disse er noen av de menneskene jeg ofte møter, kjenner eller går i klasse med. Noen av disse vet ikke Christian hvem er en gang, men jeg kjenner dem. Christian ble valgt her fordi jeg liker uttrykket.
PB: Hehe tja si det. Den hadde vel ikke passet så godt inn kanskje.

Hilsen Marius
Thomas A.

fy søren du er sleip altså.... 35 bilder på en gang.... hehe neida kødder jeg, likte dette ett annerledes portrett. Antar at Christian er han i farger. Du skulle ikke fortalt at Christian ikke kjenner alle disse engang, bildet blir mye bedre om man antar som Peter sier at dette er mennesker Christian omgås med, er venner med o.l. Likte dette godt, og er enig med deg at bildet blir bedre når portrettene blir plassert sammen enn hvis de hadde vært vist enkeltvis.

Thomas
Kris B.

helt enig med samlingen. Portrettene klarer ikke å stå på egne bein alene. Sammenligning: Det blir som ''KID A'' albumet til RADIOHEAD. Det slapp ikke en jævla singel siden den ville blitt ca. 70 minutter lang(dvs. hele albumet for dere dumpapper som ikke kjønte det:)

Marius: kan jeg få spørre om hvis det fargede bildet er Christian, hvorfor plasseringa?? Noe spesiell tanke eller bare på måfå??? Siden vi er inne i symbolske greier allerede!

mvh

Arne Kristian
Marius T.

Tja. Følte at det var der det passet best. Har ikke noe vettug forklaring egentlig.
Erlend M.

'Vis meg dine venner, og jeg skal si deg hvem du er''. Er det det du tenker på kanskje..? Original løsning på selvportrett. Synes den generelle kvaliteten på bildene kunne vært litt bedre.
Per R. G.

dette var en fin montarse
Avsluttet .

har lagd et lignende bilde engang. :) det var fint det her, og det meste som skulle være sagt er sagt, men jeg synes kanskje at alle menneskene burde ha hatt samme avstand fra kamera. noen er klint inntil kamera, mens andre er lengre borte. hadde kanskje vært kult om alle var litt mer inntill?
eller er jeg helt ut på viddene her?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu