Ensom, dansk sky
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-11 19:10:46
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger525
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Joachim H.
Hei


Litt tamme farger og og skyen er for midtstilt. Prøv noen små justeringer så blir det bedre.

:-)

Leclic
Steinulf L.
Fargene er mettede og fungerer fint her på min skjerm, og midtstillingen skaper ro i komposisjonen som jeg antar er gjort med hensikt. Imidlertid er trærne/skogrekken litt mørk og kan nok lysnes litt.

Fin sensommerstemning.
Avsluttet .
Hei
Enig med Steinulf her, fine farver og fin komposisjon, stilrent slik jeg liker det.

Trærne kan for min del være så mørke som de er.

mvh arild
Jan O Ø.
Hei. Ikke lett å se at den er dansk. Synes fargene er fine i dette bildet. Kunne kanskje vært beskjært litt i toppen, men ellers et fint bilde.
Mvh Jan O.
Avsluttet .
Fine farger og toner. Skyen kunne kanskej vert litt lengre oppe på himmelen.
Torbjørn K.
Enkel, rent og pent. Jeg ville heller hatt skyene mer til venstre i stedet for opp :-) Fine farger og fin rolig stemning i bildet.

Torbjørn
Marit E.
Takk ska døkk ha for kommentarer!
Ja, her var det mange forskjellige meninger ute og går, gitt.
Jeg VIL ha midtstilling av skyen, på det punktet firer jeg ikke. Jeg mener den maksimale ro oppnås da, og det er den jeg er ute etter.

Kan være enig i at det er pittelitt mørkt nede i trærne. Kanskje en mellomting mellom min og Steinulfs versjon? Eller hur? Synes himmelen hans ble noget turkis.
Takk Steinulf for at du tok deg bryet og mekket litt!

Marit
Kjell G.
Jeg er enig i at v2 er en forbedring. Jeg er også enig i at bildet kunne vært beskåret noe i toppen.

Flott bilde. At skyen er dansk, trekker ikke nevneverdig ned.

mvh kjellg
Helge R.
V2 er best i fargene. For dristig med den midtstilte skyen, bildet bør beskjeres i toppen.
:)Helge
Odd Tore S.
Jeg ser av tittelen at dette er en dansk sky, men stiller meg samtidig spørsmålet om hva jeg ville gjort om jeg hadde sett den samme skya over Steinssletta, som er nokså lik dette landskapet.
For å være brutal, så tror jeg svaret ville vært å kjøre videre. Jeg synes ikke det er nok dramatikk over denne skya til at den lager et severdig bilde. Som sommerminne fra DK har det likevel sin misjon.
Når det er sagt, så er v2 en forbedring.
Og for å være rettferdig og avslørende i forhold til meg selv, jeg har også kjørt videre ved motiver som bla Bjørn Halfdansen har høstet både anbefalinger og priser for, så noen pålitelig målestokk er jeg nok ikke. Men det forandrer lite på meningene mine.
Odd Tore
Marit E.
Takk te døkk siste også!
Dansk sky, ja.... Det var egentlig bare en tullegreie med den tittelen, kunne jo selvsagt vært både svensk og norsk. Men stod vel i beit for en tittel da.

Odd T: Godt at du er ærlig og forteller meg at du ville kjørt videre. Det tåler jeg! Men det var ikke dramatikk jeg var ute etter da. Heller en rolig, litt meditativ sak som jeg kan sitte å hvile øynene på. Det mener jeg fortsatt at jeg kan :). Jeg mener at jeg oppnår det ved bl.a. ved å midtstille skyen.

Men mulig jeg er helt på jordet nå.....

Marit
Odd Tore S.
Jeg tar poenget ditt, har ikke noe imot noe man kan hvile øynene på og roe av innimellom.
Men for meg hører flatt landskap og dramatisk himmel sammen, tydeligvis nokså forutinntatt og miljøskadet der.
Jeg synes dette illustrerer godt hvor forskjellige forutsetninger vi kan ha for å kommentere et bilde, og da blir kritikken deretter. Og av og til åpner det øyne.
Odd Tore
Marit E.
Liker veldig godt diskusjoner rundt et bilde, Odd Tore. Og er enig i at vi har forskjellige ''bilder'' inni huet vårt når vi skal kommentere et bilde. Det skulle bare mangle at vi er like.

Men uansett hvor mye jeg VIL at du skal få ro i sinnet når du ser bildet med skyen på, så har jeg ikke lykkes hvis du ikke FÅR ro i sinnet. Skjønner? Da har jeg ikke nådd fram med budskapet mitt. For det skal ikke være nødvendig å slenge med en bruksanvisning på et bilde. ''Jo, du skjønner, den midtstilte skyen funker slik......''

Flott med innspill, skal prøve å se på bildet som en som plutselig ser noe nytt. Men fadern, jeg har jo engang vært der, og da ligger det både lukter, lyder og de siste solstrålene som varmet meg der.
Ikkje enkelt!

Marit
Fred S.
Synes ikke den ser så ensom ut jeg, Marit; tvert i mot har den krøllet seg sammen i flere deler, og ser ut til å kose seg over pannekakelandet. Den er lett og ledig, og jeg synes kanskje at den tunge, mørke skogen ikke står helt bra sammen med den. Ville ha hatt noe lettere under også, f.eks bare en åker.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu