Ukens Flørt
Etter å ha lagt på et sepia filter og justert kontrastene var dette resultatet jeg fikk... Modellen er over 18 år... Hvis noen lurte
Bildet inngår i albumet E & C -
Utstyr
  • Canon 10D
  • 28-105
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1316
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_91678} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Baard L.

Dette var kult! Spennende serie du lager...

Men jeg har noen ideer til bildet?:

Siden hun holder seg til veggen bak skulle jeg ønske å sett en røff tekstur på veggen bak, f.eks. en murvegg tenker jeg. Det ville passet til det tøffe uttrykket.

Ellers hadde det vært kult å sett samme bildet med en sinnsyk vidvinkel slik at du gikk nærmere baken, og fikk det tøffe blikket ned mot deg. Bare en tanke?

Ellers ser hun over 18 ut ja. :P
Atle P.

Jeg synes desverre ikke dette fungerer, av flere grunner. Ansiktet synes jeg forsvinner litt i skyggen, toppen er utbrent på ryggen og beinstillingen ble for bred og kunstig med det utstrekte høyrebeinet på den måten.
Tarjei Ekenes K.

sexy blikk, liker komposisjonen

mulig benposeringen kunne vært forbedret,
som atle nevner

:-D ! son tarjeiav !
Gaute H.

Sexy og stilig. Benposering er nevnt. Ville kanskje vist mer av skoene.
Kristin A.

sexy blikk? det ser jeg ikke... enig med bena og utrykket kunne vært bedre men det var ett godt utgangspunkt og god ide
Espen P.

Jeg må slite med usedvanlig dårlig smak. jeg synes dette bildet var ene og alene knallsexy. Og benstillingen var overknall spør du meg. Den gjør bildet enda mer sexy. Som ukens flørt er dette en innertier. Perfekt. Og det var et veldig sexy bilde av en herlig jente (over 18)

Espen
Anne Mette J.

Jeg synes heller ikke dette var særlig sexy, men det kan jo komme av at jeg er jente.
Synes blikket hennes er forferdelig sløvt, og stillingen hennes ser ikke særlig behagelig ut. Bena er også altfor spredt. I mine øyne skal en flørt gjerne være litt mystisk og ikke så ... åpenbar.
En annen tittel hadde gjort seg, for jeg liker den nederste delen av bildet godt om jeg ikke tenker på at det er en flørt som er poenget.

- Mette
Avsluttet .

Hun ser ut til å innta en ubehagelig stilling på fotografens ordre, snarere enn å flørte. Men hun er riktig søt, så du kan jo jobbe videre med henne?
Roger E.

Jeg må si meg enig i Anne Mette's konklusjon.
Jeg ville flyttet meg litt til høyre og modellen's ben litt sammen, begge hendene på veggen, hodet dreiet bare litt til venstre slik at hun ser seg over skulderen og tenker ''kommer du''?, litt mer svai i ryggen
Ellers så var det et flott bilde.

mvh Roger Eltvik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu