Vårherres Klinkekuler
Gamle radardomer på Klettkoven.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm ED
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/800s
  • FilmtypeISO800
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224455} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Andreas S.

Heisann

Liker silhuettene på disse tre radarene! Det som imidlertid plager meg er en litt rotete himmel og et kanskje litt for sterkt motlys, men ellers en fin komposisjon.

Mvh. Andreas D.
Avsluttet .

Jeg liker skyene på himmelen jeg så der ser du hvor forskjellige vi er:-)Men jeg ville kanskje ha kutta vekk sola i toppen da den stjeler litt mye oppmerksomhet.Ellers syns jeg dette var et stilig bilde med en flott tittel om jeg vel ikke tror så mye på at dette er laget va vårherre:-)Men fine siluetter og bra i svart/hvitt.
Hilsen Tone!
ingeborg w.

Her synes jeg egentlig lys, himmel og utbrent sol funker bra. Den utbrente sola blir godt balansert av kulene nede og hvis han hadde eksistert hadde han sikkert lyst så sterkt.
Svein Rune B.

Hei
Jeg likte både skyene og tittelen og hele bildet.
Faktisk likte jeg himelen og skyene best.
Stå på.
(Jeg tror definitift at det er vår Herre som har skapt alt dette.)

Srb
Andreas S.

Takk for kommentarer folkens.

Tenkte vel ikke så mye over skaperverket da jeg lagde tittelen, bare klinkekulenes dimensjoner. Men ser man etter så henger det et kors i himmelen over kulene... for dem som er ute etter tegn.
Selv så er jeg hellig overbevist om at dette og alt omkring oss er laget av stjernestøv. Rester av tidligere soler som har levet sitt liv og slynget byggeklosser ut i rommet.

Så sola som henger over er livgiveren på alle måter.

mvh
Andreas
Hanne S.

Syns dette er nydelig vakkert. Liker det i svart/hvitt. Jeg vet ikke hva radardomer er,har det noe med fly å gjøre? Hvis det har noe med det å gjøre så er det stilig med den flystripa på himmelen. Var kanskje meininga?

-Hanne.
Andreas S.

Radomen er en dome som beskytter radaren som roterer innenfor. Denne igjen skyter ut radiobølger som reflekteres fra flyene og viola så har man oversikt over hvor fienden er...

Tenkte ikke over at det var ei kondensstripe over himmelen. Og det passer jo bra.

Takk for kommentar.

mvh
Andreas
kåre l.

Stilig bilde Andreas :-)
Veldig godt komponert og med spennende lys.
Men det er 3 småting jeg ville rettet på.
De 2 veldig klare 'refleksene' ved sola, (over og under). Pluss det er noe som kan se ut som et grått tykt utropstegn ved/på domen i midten.
Liker godt at solen reflekteres i forskjellige vinkler på de 3 kulene, også at det er flere elementer med. Som de 'pipene' mellom kulene. Godt konvertert i tillegg. Bra bilde :-)
Andreas S.

Komposisjonen er justert i ettertid. Den observange titter kan se at refleksene i domene danner en vinkel som ikke passer med solas plassering. Ønsket meg en likesidet trekant og måtte derfor flytte sola 2 cm, eller ca 5,2mill km !

mvh
Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu