En spennende tid.
Dette er et bilde fra 1968, jeg var 11 år og hadde nettopp installert mitt første mørkeromsutstyr i et kott. Legger det ut for å vise kontrasten mellom PCen i stua i dag og forholdene den gang.
Utstyr
  • Agfa
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_44414} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Steinulf L.

Men det underlige er at det faktisk ble tatt mange fine bilder dengang også. Man var gjerrig på filmen og tenkte før man knipset. Morsomt.
Liv Anette T.

Artig bilde. Akkurat dette med forskjellen fra den gang til nå ble det pratet om i fotoklubben her i Mandal på onsdag. Et av medlemmene hadde med seg manipulerete bilder laget på samme tid som du tydeligvis startet opp med fremkalling. Det var virkelig fantasifulle bilder, bl.a. av Vista Fjord i Mandalselva...selvportrett av vedkommende stående på en flyvinge i lufta over New York
Det lå utrolig mye arbeid bak alle bildene som ble vist.
I dag er det vel nesten bare noen tastetrykk her og der...
Bare en liten refleksjon til bilde ditt.
Anette
Thor B.

Når jeg ser dette tenker jeg på min far som var fotograf og hadde mørke rom i kjellern.Støtt og stadig lyste det en rød pære.Samtidig så måtte vi 3 brødre stille opp som modeller.

Meget god tankevekker dette og kontrasten er stor, nå lager vi et bilde på sekunder mot timer den gang.
Mvh TBH
Lars L.

Dessverre fører vel det at vi kan gjøre ting på sekunder i steden for minutter og timer til at vi ikke rekker og tenke. Og uten tanke, skjelden gode bilder.
Det blir som å jobbe med storformat kontra mindre og raskere formater/opptaksmetoder der det lar seg gjøre. Den tekniske prosessen tar så lang tid at man rekker å tenke og vurdere. I mange tilfeller er det en fordel og leder til bedre resultater og høyere treffprosent.
Lasse F.

Liker dette bildet... Det bærer sitt preg over at det er gammelt, og det liker jeg.... Syns bildet var ganske flott jeg, og selv liker jeg svarthvitt godt. !!

--Lasse--
Johannes B.

Motivet är mycket bra!

/Björk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu