Kyss?
Nettopp tilbake etter et døgn i vårskogen. Det ble ikke noe ''gullbilde'' denne gangen heller, men noen bilder ble det da. Blant annet dette. Det viktigste med en slik tur er uansett naturopplevelsen, og det får man jo med seg hver gang.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-04-14 09:30:14
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon eos 10D
  • Canon 100-400 L IS
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Filmtype100 iso,Raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_84227} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Nils B.

Skriver under på at naturopplevelsen er fantastisk.
Har hatt en mende gode og innholdsrike turer i både skog, fjell og ikke minst langs havet. Uansett om en ikke får blinkskuddet så får en opplevelser om en tar seg tid til å virkelig nyte det vi har rundt oss.
Bildet: Litt mye rundt selve kysset, men bra med miljøbilder også. Hadde helt sikkert tatt vare på minnet, men hadde nok oppsampla bildet slik at jeg kom tettere innpå. Har opptil flere ganger benyttet den metoden og blir stadig overrasket positivt over resultatet. Bra bilde, med en god eksponering.
mvh Nils
Inger-Lise S.

Vakre fugler,skarpe og fine.Ville muligens kuttet noe oppe,evnt skogen eller forgrunnen (sneen)...Så blir det litt mindre forstyrrende elementer her og du får likevel med miljøet..
Vel,bare et forslag.Jeg likte det godt slik det er.
Mvh Inger-Lise
Torbjørn S.

Bra fanget. Fint bilde. Tror jeg ville kuttet øvre halvdel av bildet da denne ikke tilfører hovedmotivet noe.

TS
Øyvind A.

Fint bilde, morsom innbyrdes plassering på tranene. Tenkte litt på beskjæring jeg også men klarer ikke å se hvordan det ev. bør gjøres. Skogen i toppen hører med synes jeg. Skulle gjerne vært på såpass skuddhold til traner jeg også, flotte fugler.
mvh Øyvind
Tore U.

Flott bilde. Ville ikke kuttet noe for egen del. Synes klippen til høyre bør være med som den er. Den skaper miljø og balanse i bildet.

mvh
Tore
Rolf S.

Hei.
Av alle vårtegn er vel tranens tilbakekomst det som det er mest villmarksus over. ( selv om de på denne tiden ofte går ute på jordene og gresser som et annet husdyr )
Teknisk bra bilde. Det kan nok sikkert gjøres noe med utsnittet, men føler ikke det er så vesentlig i dette glade vårbudskapet.
M.v.h. Rolf
Jonas L.

Har selv tilbrakt to døgn ved Hornborgasjön nå, og sett ca. 10 000 av disse samlet på et jorde, men det blir noe helt annet enn å se dem ute i villmarken slik som her.
Synes dette var et vellykket miljøbilde jeg, med flott positur på tranene.
mvh JL
Jan N.

Takk for kjappe tilbakemeldinger!
Dette er ca 75% av det opprinnelige bildet. Jeg forsøkte meg på et tettere utsnitt, men ble ikke helt fornøyd med den tekniske kvaliteten på det da. Tranene er jo så utrolig vàre og sky, så jeg kom ikke lenger innpå fordi det var slutt på skogen!

JanJ
Reidun G.

Synes du har fått bra betalt for en tur, selv om det ikke ble gull :-)
Den store steinen trekker for mye oppmerksomhet bort fra fuglene, blir sittende å lure på hvor mye vann her vanligvis pleier å være ?
Tror jeg ville kuttet toppen helt ned til under ''vannmerket'' på steinen.
Reidun
Bård L.

En veldig fin skildring av vår. Jeg har aldri opplevd traner i villmarka, og bildet gir meg en sterk følelse av at dette er en naturopplevelse jeg bør prøve å få med meg. Å skildre opplevelser som dette, og det å greie å formidle dette videre er kanskje viktigere enn gullbilder i det lange løp. Synes steinen er fin i bildeflata, miljøet er viktig for det du formidler. Steinen er med på å skape dynamikk. Skogsmiljøet oppe har jeg litt mere problemer med. Synes absolutt det bør være med, men det hadde vært finere om det eksempelvis lå litt mere snø..., altså at det ikke ble så tungt. Men det er fantasi, og ikke noe du kan gjøre noe med.
m.v.h. Bård.
Stig B.

Jeg likte godt miljøbildet (v1) og detlajbildet også. Jeg har aldri sett disse, og likte derfor godt v2.

Miljøbilder er viktige av mange årsaker, også i dette bildet. Blir som RG litt overrasket over det høye vannstandsmerket.

Fin plassering av fuglene. Fin balanse i bildet.

Helt enig med NBH i at den naturopplevelsen en får på slike turer som oftest langt overskygger det presenterbare resultatet ( i hvert fall i mitt tilfelle, gullkornene er ikke mange ;-)). Ta vare på den, ikke la det bare bli prestasjonsturer.

Jeg kunne gjerne tenkt meg dette bildet, og opplevelsen, i mitt arkiv, når jeg får disken i gang igjen.

Mvh Stig
Inger-Lise S.

Hei! V#2 ble kjempeflott!
Mvh Inger-Lise
Øyvind A.

V2 ble fin den. Det ble jo et helt annet bilde, begge versjoner funker synes jeg.
mvh Øyvind
Odd Tore S.

To bilder i ett, traner i sitt miljø, og traner som nebber(?).
Jeg synes begge ble bra og beskriver tranene som art, traner om våren er også mer stillferdig enn tranedans.
MVH
Odd Tore
Eli B.

Likte nok v2 best. Ser liksom fuglene så mye bedre, men likevel var v1 også bra da dette bildet viste mye av terrenget fuglene holder til i.
mvh Eli
Bergliot E.

Kor heldig du var som kom så nært disse praktfulle fuglene. Flott fugler som i v2 kom skikkelig fram. Vakkert bilde!!

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu