60 år etter...
Omaha Beach, Normandie
Bildet inngår i albumet D-Dagen - 60 år etter
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF NIKKOR 28-80mm 1:3,5-5,6 D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_91047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Terje L.

Stilig dette her!
Gode farger, og artig at fyren er plassert akkurat i overgangen mellom skygge og sol.

Du kan med fordel kutte en del i bunnen, og også litt fra venstre. I hvertfall i mine øyne... :)

-Terje :)
Terje V.

Tøft og artig bilde!:)
Bra blikkfang på mannen i midten

Mvh Terje...
Steinulf L.

Fint bilde med potensiale. Enig med TL om kuttforslag. Ikke lett å se referanse til bildets tittel her.
Egil H.

Takker for kommentarer.

Litt usikker på kutting, though. Men jeg er nå veldig glad i det vannet som er i forkant. Det gir bildet litt mer innhold å spille på.

Steinulf: Det er ikke enkelt å se referanse til bildets tittel her, men slik du ser under, er det en del av en serie. Omaha beach er en av de strendene hvor tapene var størst på D-Dagen i 1944.

Men all kritikk er god kritikk! :o)
Avsluttet .

Det her va sinnsykt tøft!!! Utrolig bra linjer, og ikke minst farger. Drit kult at han hadd gul jakke den dagen;) Synes ikke det bør kuttes under, om det skulle vært kutta synes jeg kanskje en liten tanke til høyre. ... Men men det her va knaill EGIL :D

-Janne-
Nils Kristian Th. E.

Hei Egil, bildet blir ganske statisk ettersom mannen i midten er tja plassert i midten, men jeg syns det er bra. Jeg tror det er på grunn av de linjene, bildet er strengt komponert at det passer at han er i midten. Det høres dumt ut, men dette er et av få bilder jeg virkelig får følelsen av at du har trykt på Pauseknappen. Rett etterpå ville både bølgene og mannen og skyene rulle og menneskene i bakgrunnen promenadere. Er det et ord som heter det? Et bra bilde, og jeg er sikker på at du allerede har tenkt det jeg har skrevet. Snakkes
Stian G.

Som en del av serien funker tittelen - for seg selv - ja da også. Rart å tenke på hvor fort man egentlig glemmer og hvordan man lar livet gå videre. Mannen som driver med morsom tidtrøyte på det samme stedet som tusenvis av soldater kjempet for livet for 60 år siden gir meg en rar følse.
Rent teknisk er bildet bra, men jeg kunne godt tenkt meg å se en beksjært versjon hvor vannet i forgrunnen hadde vært fjernet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu