2f
Bildet inngår i albumet Tulipanvariasjoner - En bukett tulipaner fotografert i forskjellig lys, med ulike objektiver og høyst varierende grad av teknikk og tilnærming.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon NIKON 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Venche J.

Slett ikke dumt, men jeg likte det forrige mye bedre. Tror det kommer av formatet. Men, som plakatbilde kan det kanskje fungere som en skikkelig fargeklatt på veggen - helt alene kanskje?

Wenche.
Hege J.

Et delikat og severdig bilde - igjen.
Likte utsnittsvalget spesielt godt her, og i likhet med det forrige tulipanbildet ditt, er dette veldig friskt og fint i fargene og med fin, uskarp effekt.

Mvh Hege :-)
Cristina B.

Enda ett nydelig tulipanbilde fra deg. Må sees i fullskjerm med hvit ramme.
Delikat, kreativt og vakkert.
mvh Cristina
Knut L.

Hei Steinulf.

Det er naturlig å sammenligne med ditt forrige tulipanbilde, - og da slår det ikke 3c ! Men bevares dette er også absolutt severdig.

mvh
Knut
Roger V.

Hei
Har kikket litt på disse tulipanbildene dine og de er virkelig severdig.
Har ikke store peiling på denne teknikken, men lar øyet bestemme og lar seg nyte av bildene..... Veldig bra

Roger
Anniken S.

Likte den forrige versjonen litt bedre, men dette bilde er også veldig fasinerende. Du har fremdeles de samme effektene og de samme fargene og det var nettopp det som fasinerte meg på forrige bilde. Mulig jeg likte det best i liggende format og større fargevariasjoner. Tror disse to bildene ville ha gjort seg godt sammen. I hver sin ramme på en stor hvit vegg.
Serien funker, jeg blir glad av alle fargene.
Bjørn H.

Fint det her også, men ditt forrige var bedre :)

Bjørn ;¤
Avsluttet .

Likte dette. Eneste er at jeg synes grønnfargen er litt skitten/mørk i forhold til de andre fargene. Har ikke sett det andre bildet, så ingen sammenligning fra min side.

Mvh

PMN:-)
Janne L.

Jeg blir i mindretall her, ser jeg. Men dette synest jeg ikke noe om. Macro bilder er ikke min spesialitet, men her var det ikke noe fokus punkt. Det var liksom ikke noe som var skarpt. Øynene leter etter noe, men ...ingenting. Men jeg ser at jeg er i mindretall, så det sier vel heller litt om betrakteren, enn fotografen. Men min mening får du.
Janne
Avsluttet .

delikat og flott i farger og komp. Likte dette veldig godt.

Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu