Pink
mangler kansje lit skarphet noen plasser, liker den lille grønne tassen på bildet!
Utstyr
  • Cannon 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225918} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Hei Arvid!

Et fint bilde, som viser hele prosessen fra grønn knopp til utsprungen rose. Liker også den grønne karen, og kunne godt tenkt meg å se nettet hans skarpere. Ellers synes jeg det er fint at det som ikke er i sentrum er litt uklart. Flott med det hvite ''underlaget''/rammen du har lagt bak for å fremheve selve bildet.

Mvh
Elin
Monika Frisvold V.

Hei

Når jeg ser på bildet mitt kjenner jeg lukten av ''gamle'' rosetyper. lyset i bildet og spindelvevet laget stemning...nydelig! mvh monika
Tone A.

Hei
Takk for dine kommentarar på dei siste bilda mine. Eg har vore lite aktiv når det gjeld kommentarar siste par vekene.
Dette er eit vakkert rosebilde med eit mjukt uttrykk og med fine grøntonar på rosene og bakgrunnen. Sjølve rosene har sarte rosatonar spesielt på den utsprugne rosa. Det hadde vore gildt med litt informasjon når det gjeld kva objektiv du har brukt og litt teknisk info.
Det virkar som om det er eit smalt skarphetsplan der 3 av roseknoppane er mest skarpe saman med dei fremste begerblada på den utsprugne rosam kor bladlusa som spankulerar gir ein fin effekt. Ederkoppspinnet eller spinnmiddet viser at rosa er i fare for både bladlus og spinnmiddangrep.
Litt meir usm hadde fått fram bladlusa, der den spankulerar og meir av skarpe detaljar på dei fremste roseblada. Elles eit vakkert rosebilde med eit frodigt uttrykk og med den utsprugne rosa fint plassert.
:) Tone
arvid k.

Takk for kommentarene på bildet, er ikke utlært har masse og lære :-).'Tone. Jeg brukte kun standar objektivet som føller med på aperatet, har ikke macro objektiv enda, kommer kansje over nyttår. Man lærer noe nytt hver dag når det gjelder foto, og det er vanvitig morro..Takk igjrn for deres kommentarer.
Arvid
Avsluttet .

Syns dette var fint Arvid,nydelige farger med de rosa rosene og knoppane sammen med det mørkegrønne.Syns også komposisjonen er bra her:-)
Hilsen Tone!
arvid k.

Tusen takk Tone.glad du likte rosene.
Arvid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu