foss
Bildet inngår i albumet strukturer - Naturens uendelege mønster
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151146} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Erlend M.
Dette gir meg ingenting. Bare støy.
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette er et bilde som egentlig hadde passa godt i et stort format, gjerne på en utstillingsvegg. Da ville det ha kommet til sin rett og en kunne lettere få et forhold til det, tolke og finne dybden i det.
Absolutt et interessant bilde, som blir både abstrakt og figurativt.
Mvh-iav-
Ishi K.
nja... hadde fokusen plassert foran istedenfor bak, hadde det kanskje vært noe, akkurat som det er her, blir det uskarpe forgrunnen en irritasjonsmoment. De skarpe dråpene i bakgrunnen er akkurat litt for lange eller litt for korte til å lage fine tegninger i bildet, altså midt i mellom ingenting.
Inger Anne Maritsdotter V.
Er enig med Ishi K. her, den uskarpe delen i forgrunnen er eit lite irritasjonsmoment, eg ville også hatt eit omvendt fokusplan her, men syns det er eit godt motivvalg, med sol og rennende vatn, som tilslutt blir eit abstrakt uttrykk.
-Inger Anne-
Dag T.
Valget av fokus synes jeg er greit, men det som er skarpt kunne vært litt skarpere.
Karl Morten R.
Du er inne på noe ... Tror jeg ville gått for større dybdeskarphet - kanskje - men da forsvinner den tredimensjonale dybdevirkningen. Vanskelig motiv å gjengi dette ... Kanskje lysets vinkling mot vanndråpene kunne vært endret ..?

Mvh
Karl Morten
Magnar B.
Hadde kjørt opp til 1600 asa allerede… og det var ganske mørkt under her… dessuten var det veldig vått… så eg kunne ikkje stå der med stativ… det som fascinerte meg var at eg ikkje såg dråpane… men kamera ''såg'' dei… Eg såg berre rennande små linjer… Kanskje eg gjer eit nytt forsøk neste sommar… prøver på meir skarphet eller mindre. Takk for innspill!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu