vinterblomst
Bildet inngår i albumet vinterblomster -
Utstyr
  • Pentax K10D
  • Pentax FA 200mm Macro
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/90s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger555
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Avsluttet .
Nydelig, regner med at du har laget det i to lag med en forstørret utgave bak som er snudd horrisontalt med filter eller tar jeg feil.

Flott og enkelt.

Rune
Hanne S.
Kjempeflott og eventyraktig.

-Hanne.
Magnar B.
Takk for fin tilbakemelding! Her er ingen lag eller bluring… det er to ''blomster'' som står ca 10 cm fra hverandre… med lang brennvidde og makro blir den bakerste passe uskarp.
Odd Tore S.
Nesten hvitt mot nesten svart gir er sterkt inntrykk. Avblomstrete skjermplanter(?) har en geometri som egner seg bra i denne sammenheng.
Gjentagelse av skarpe fomer i uskarpe er både spennende og en utfordring med hensyn til plassering, størrelse og ''hvithet''. Jeg er ikke helt fortrolig med det du har gjort, men samtidig kan jeg ikke se hvordan du kunne gjort det på en bedre måte. Jeg trenger modning.
Odd Tore
Cato R.
Hei Magnar.

Veldig tøft bilde. Fikk asosiasjoner til Et bilde av Pål Hermansen med måker(?) som subject. Samme teknik og samme strålende resultat.

Veldig fint

Mvh

Cato
Steinulf L.
Elegant,enkelt og uttrykkfullt. Meget bra.
Camilla S.
Hei

Særdeles pent, du har funnet deg et område der jeg kjenner igjen bildene dine.
Enkelt og pent, liker at det er mørkt rundt hovedmotivet.
Fikk følelse av at dette presenterer vinteren, et savn av varmere dager.

-Camilla
Arne S.
Bilder av detaljer i naturen er ikke det enkleste motivområdet å få til slik at det engasjerer. Du har utviklet din egen stil. En særdeles vellykket sådan. Dette motivet, som de fleste andre av dine bilder, faller i smak hos meg.
Eivind B.
Måtte kikke gjennom bildene dine etter jeg så dette, og ja - du har utvilsomt en egen stil, sinnsykt mye fet macro! Gjennomtenkt komposisjon her, som skaper en nærmest shaky effekt. Du har lagt på et blåtint i etterbehandling eller? Tøft. Mvh Eivind
Magnar B.
Blir oppriktig glad for sånne inspirerande ord! Fint å høyra frå andre at ein har eit uttrykk som går igjen i bilda. Særleg når den kommentaren kjem på bilder som ein opplever treff litt det ein søkjer. … takk!
Ann T.
Dette likte jeg veldig godt. Et elegant bilde med stilrent komposisjon. Flott jobbet!

Mvh. Ann
Anne Lene B.
Hei Magnar
Du har et rendyrket delikat uttrykk! Du er virkelig god på å se detaljene og formidle dem på en vakker og til tider rørende måte!! Dette er ikke noe unntak, nydelig komponert og eksponert!! Du er bokmerket hos meg! :-)

Hilsen Anne Lene
Torbjørn K.
Dette ble svært bra. Jeg liker det noe abstrakte uttrykket og de fine blå fargetonene.

Torbjørn
Espen A. I.
Pen abstraktisme og du kjører din egen stil for tia - og jeg mener du ikke kjører i grøfta iallefall.

mvh Espen
Magnar B.
takk igjen for inspirerande ord!!
Espen M.
Jepp, stilig og anderledes. Vart ikkje overraska då eg såg at du var mannen bak dette! Det som kanskje fengjer meg mest med dette bildet, er at det kan til forveksling minne om eit røngtenbilde: den bakre planten er liksom det mjuke vevet, og den fremre skjelettet... skjønner?

Nøgd med Pentax'en då?
Magnar B.
Takk for fin kommentar… har ikkje sett allverdens røntgenbilder, men det var jo ein morsom vinkling… ! Veldig fornøgd m K10D, den passar meg supert, og har dei kvalitetane eg var på jakt etter: støvfjerning, bildestabilisator, stor klar søker, værbestandig, 20x forstørrelse m hjulstyring, logiske og lett tilgjengelege funksjonar, ISO-programmering osb. gler meg til å leika vidare med den… 
ingebjørg fyrileiv g.
Elegant, spennende og rett og slett svært pent og se på. Fint utsnitt og gode toner er det også. Vanskelig å finne noe å trekke ned på her, bildet er kjempe fint.

vh ingebjørg
Øyvind A.
Det var ingen overraskelse at det var du sto bak dette.
Bra bilde, fin lek med skarpt og uskarpt.
Ø.
Anne Ø.
Liker skarpheten og det duse bakover.
Liker fargetonene.
Et virkelig godt bilde å betrakte.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu