Tindelandet ved Hjørundfjorden
Fra gårsdagens skitur i Sunnmørsalpane.
Megardsdalen, Sykkylven.
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307148} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Dag I.

Hei Reidar

Ser ut som du hadde en strabasiøs skitur. Flotte fjell og jeg liker utsnittet i bildet ditt. God dybde i bildet og lyset som faller på fjellsiden til høyre synes jeg hever bildet.

Jeg liker best å gå på ski der det er flatere, ha en fortsatt fin uke !

Hilsen
Dag
Jan N.

Flott avbilding av et vakkert og vilt landskap!
Liker godt lyset i bildet ditt.
Fin bruk av linjene i landskapet, gir fin dybde.

jan
Avsluttet .

For noen fjell,for et lys og de flotte linjene.
Nydelig bilde.
Hilsen Tone!
Bergliot E.

Hei,
Mektige fjellrekker du viser her med fine spisse topper. Ja dette må være terreng for de som ønsker å ha det litt ''luftig'' på turen. Rart hvordan trærne klarere å klamre seg fast i bratt terreng. Flott bilde med fint lys. Bra komposisjon som fremhever den storslåtte naturen.

Bergliot:)
Bjørnhild N.

Fekk lyst til å ta ein tur straks, men er det nok snø til skigåing/køyring i Megardsdalen no? Flott og dramatisk bilde, akkurat slik som det kan vere i sunnmørsfjella.
Reidar N.

Bjørnhild: Vi køyrde fram til den såkalla ''Rundkøyringa'' og tok på oss skia og gjekk derfra. Det var knapt med snø mange plasser framover dalen men fra Heimstevatnet er det bra med snø. Der var det også svært mykje ryper i går, reine slektstevnet i ''hønsefamilien''. Var inne på Tverrfjellet også, ein av mine favorittplasser i fjella her.

Reidar
Tove H.

Fin komposisjon med V-form og nydelig lys . Vakker og vill natur, spennende ''dinosaurtagger'' på fjellryggen. Et vakkert skue!
Hilsen Tove
Kari B.

Her i området har jeg vært på sommerstid, utrolig vakkert og en mektig natur, Flott bilde som viser naturen på sitt aller vakreste!

Mvh Kari
anne g.

hei reidar! fine linjer og former i dette landskapet! liker de taggete knausene som gir liv og variasjon til bildet. tror e ville lysnet bildet litt. mvh anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu