Opp i lyset
Det voldsomme snøværet på Sunnmøre siste dagane gjer at det har vore vanskeleg å kome seg til fjells. Får derfor legge ut eit bilde fra tidlegare i vinter.
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308744} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Turid L.

Et flott vinterbilde.
Fine linjer i snøen.
Skarpt og fint bilde.

mvh Turid
Ole-Kristian T.

Hvite vidder og snødekte fjell, blå himmel, dette var skikkelig påskestemning; fint med skiløperne som bryter opp de hvite flatene. Vakre linjer i snøen og en bra komposisjon synes jeg :)
Ingunn S.

Hei Reidar og god påske til deg:)
Likte veldig godt de fine linjene og skyggene i snøen som er med og leder blikket innover i bildet mot de to skiløperene på veg opp mot toppen.
Fine fargenyanser i snøen og en god komposisjon.
Er vel tvilsomt vi får slike dager på fjellet i påsken.

Hilsen Ingunn:)
Eli B.

Kjempe flott bilde, en ting er det fantastiske lyset, men også snøen og spesielt det diagonale mønsteret fra bunn og oppover mot de to menneskene. Plasseringen av menneskene i slutten av denne linjen synes jeg er flott utført og det gir god dybde i bildet. Ser for meg bildet i større format på lerret, det må bli flott. Anbefales!

mvh Eli
Arnhild A.

Et lekkert bilde av den vinterkledde fjellheimen. Flott blå himmel, lys og skygger. Et pluss for personene, setter alt i perspektiv. Ønsker deg en riktig God Påske!

Arnhild
ronny s.

Hei Reidar
Kjempe flott fjell bilde dette.
Fin dybde og friske fargar
Riktig god påske!!
Mvh Ronny
Bjorn F.

Hei Reidar. Liker godt det lave standpunktet der du har fått med den skavlete sneen som leder blikket mot skiløperne og den solbelyste toppen. Sikkert en flott tur dette. Fint bilde.
Hilsen Bjørn.
Jarle S.

Du greier å gjøre helt dagligdagse og vanlige motiver til noe mere,ved hjelp av god komp og flotte farger.Nok en flott turskildring fra et mektig landskap.
Mvh Jarle
Tove H.

Vakkert av personene på skitur inn i fjellheimen. Vinden har formet fine ,bølgende mønstre i snøen. Fint lys og bra komposisjon.
Riktig god påske!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu