Fantastiske Sunnmørsalpane III
Dette er ein av ''kremtoppane'' i Sunnmørsalpane, Jønshornet. Denne karen kan nyte ei fantastisk utsikt fra toppen. Det gjorde vi også.
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_330279} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
jøran f.

Imponerende topper og fenomenal utsikt(Skulle tru du hadde vært i Romsdalsalpene;-). Bra du har begge deler. Det hever bildet.
Arild L.

Hei, fantastiske fjell du har fanget her. Litt mer alpine utgaver enn de vi har i Kvinnherad. Forstår det er en person du har fanget på toppen til høyre, skulle gjerne sett at han kom bedre fram - det ville kanskje bli enda mer spennende..., men fint dette.

mvh
Arild
Reidar N.

Det er ein person ja. Fjella er svære, så det er ikkje godt å framheve personen stort bedre og samtidig få med dei dramatiske fjella, men eg forstår ditt ønske. Fjella her er mange stader heilt vanvittige, blandt anna her mellom Molladalen og Hjørundfjorden. Finn nok ikkje slikt heime i Kvinnherad nei.

Takker for kommentarer.
Thorbjørn R.

Fantastisk flotte fjell. At personen er liten er med på å framheve dimensjonene - men jeg kan være enig i at han nok er litt vanskelig å få øye på her. Forgrunnen skaper dybde, men den blik kanskje litt dominerende her. Ellers flott linjeføring.

Mvh Thorbjørn
Hilda Hol E.

Hei Reidar.

Fantastiske fjell-landskap du viser oss. Personen er kanskje litt vanskelig å få øye på, men når du først ser han, fremmer han følelsen av store dimensjoner. Jeg ville kanskje ha beskåret litt i nedre kant.

mvh Hilda.
Bjorn F.

hei Reidar. En flott og dramatisk fjellrekke du viser her. Liker godt de steinene i forgrunnen,, blir nyskjerrig på hva som åpenbarer seg over kanten av den. Fint med persjonen på toppen som understreker dimensjonene, vi blir små i slike omgivelser.

Hilsen Bjørn.
Reidar N.

Bjørn: Over kanten av forgrunnen er det avgrunn. Den sida av Molladalstindane vi ser inn i er den som vender mot Hjørundfjorden. Det er skuggesida av fjellet og der heng ein del små breer der heile året. Toppen av Jønshornet gjev plass til ca 3-4 personer samtidig, og den nås ved å krype gjennom Himmelporten: Eit hol under to store steinblokker som støtter seg mot kvarandre. Gjennom holet er det akkurat plass til ein krypande person uten sekk. Eit fjell å anbefale.

Reidar
ingebjørg fyrileiv g.

Fantastiske sylskarpe egger.. -Lekkert motiv du her presenterer godt. Jeg liker forgrunnen spesielt, og bildet har både en god dybde-, høyde- og storhetsfølelse. Sola i kontrast til snøen fungerer bra, og det samme gjør såklart den lille mannen. -Herlig element. Buene som går gjennom bildet gir mye bevegelse, og jeg liker bildet ditt godt.

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu