Underground II
Bildet inngår i albumet Shanghai -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-11-10 21:46:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 28-135 IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger234
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67038} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Dette er mye bedre enn det foregående bildet! Liker det :)

Kjersti
Caroline M. S.

Fint undergrunnsbilde dette også. Jeg har store problemer med å bestemme meg for om jeg liker dette eller det forrige bildet bilde nr. 88351 ditt best.

I dette bildet liker jeg at personene på bildet går/at jeg ser bevegelse (i det forrige syntes jeg mannen ble for stillestående). Det forrige var mer symmetrisk og harmonisk enn dette. Fargene på begge bildene er kjempefine. Den røde veggen i enden av gangen står veldig godt til det grønne og liver opp bildet.
Daniel Mero R.

dødsstilig. likte dette bildet bedre enn det forrige. Det er mer levende eller no sånt synes jeg. Hadde vært stilig hvis bare den lille jenta hadde vært med tror jeg.
Forøvrig enig med det andre som har blitt sagt, bra farger osv.
Avsluttet .

Veldig tøft. utrolig lavt under taket!
Hvorfor er det slik? Fin bevegelse i bildet med jenta som springer.
Kristoffer R.

Henning,
Hvorfor det er lavt under taket? Tja... er det så mye større takhøyde på undergangen mellom perrongene på Majorstua stasjon, f.eks? Riktignok er kineserne stort sett lavere enn oss, men såå mye lavere er de vel ikke...
:-)

Takk for kommentarer, både til deg og til Kjersti, Caroline og Daniel. Setter stor pris på å få gode og ærlige tilbakemeldinger - tross alt den beste måten å lære på!
Siri Elisabeth J.

Hei!

Fikk ikke kommentert det forrige bildet ditt, men har jo sett det...som du jo skjønner nå... Det skjer mer i dette bildet. Det forrige uttrykker kanskje mer ensomhet og det var litt fint. Det forrige hadde mer linjer og den orange fargen ble mer slående i forhold til dette. Så selv om standpunktet ditt er anderledes her er det to veldig forskjellige bilder. Liker begge!

Mvh Siri :-)
Bjørn H.

Hei Kristoffer ..

Liker kanskje dette bedre .. blir ikke fult så stillestående.. Jenta til høyre gir liv i bildet og det skjer litt mer ..
Selvom jeg også likte roen i det andre da ...

God Kveld --

Bjørn :¤
Eirik D.

Bedre enn det forrige, men jeg blir ikke helt fortrolig med fargene...Hva med å prøve en versjon i s/h?
Kristoffer R.

Skader ikke å prøve... synes selv jeg mister mye ved å fjerne fargene. Har nå likevel lagt ut v2, så kan andre bedømme... selv foretrekker jeg det forrige bildet, men jeg ser jo at jeg er i mindretall her! :-)
Bjørn H.

Hei igjen ..

Funker i svart/hvitt også Kristoffer, men fargene i fargebildet er såpass spesielle, og er defor med på å heve motivet, syns nå jeg da..

Bjørn :¤
Caroline M. S.

Enig med Bjørn - fargebildet er absolutt best. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu