Portrett fra Surabaya
Møtte denne dame på ett kjøpsenter Surabaya Java Indonesia. Spute om hun vill bli fotogrfert. Hun smilte og sa ja.
Har hatt litt Skönhetsretusch
Bildet inngår i albumet Indonesia 2010 - Bilder fra Java,Kalimantan(Indonesike delen av Borneo), Madura, Bali, Gili Nanggu og Lombok.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-02-13 17:24:54
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-02-13 17:25:17
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF 50mm/1,4 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger88
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_573644} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Carsten W.

Ikke overretuschert;) Hun virker fremdeles menneskelig. En vakkert model fant du deg...
Lars-Anders M.

Ok Carsten
Eirik B.

Et vakkert motiv fant du deg, ja. Og jeg skulle ønske jeg var like modig som deg som bare kan gå rett bort og spørre slik- og med en utstråling som får henne til å si ja og samtidig posere så naturlig. Det er det nok bare en menneskekjenner og en god portrettfotograf som får til.

Synes retussjeringen i V3 sitter bra. Bildet er dog litt uskarpt på øynene.

Mvh
Eirik
Lars-Anders M.

I Indonesia er det lettere å spørre om å få fotografere. Jeg var inne på kjøpesenteret(meget stort) Der er det ikke så mange som meg. Skinhead, vit og med to speilrefleks rundt halsen. Nesten alle smiler og er trivelige. De nesten ber om å bli fotografert. Jeg gikk in i en forretning for damer. Min kone er med. Jeg spør om å få ta portrett av en av dem. Da kommer der 4 til som steller seg i kø for å få bli fotografert. Men denne damen som er med på bildet var en kunde. Kanskje det er lettere når man ikke er på sitt hjemmested.
Jeg har prøvd meg på dette i Oslo og. Har fått ja. En gang kom det to jenter og spurte om jeg ville ta bilde av dem. Det er her på dotten
Dette bilde nr. 612625 og bilde nr. 602430 er bilder fra Oslo. Det første er jentene som spurte meg, det andre er en dame jeg møtte i Glassmagasinet. Det kom ett regnskyll og folk søkte beskyttelse i butikker med mer. Det var da jeg spurte henne etter en samtale om været med mer.
Olav Ø.

Fint bilde. Jeg velger
#3 som er det ferdige bildet.

mvh. olav
Lars-Anders M.

Godt valg Olav
Harald N.

V2 blei flott av ein fin og naturleg modell.

Eg trudde først at det var tvillingar og temkte på ein vits av StormP: Nei De ser ikke dobbelt, vi er tvillinger, Hva, alle fire!

Mvh Harald
Geir B.

Hei Lars-Anders,

Helt OK å fjerne litt urenheter og rynker i huden. Men å forandre på ansiktsformen er jeg ikke tilhenger av. Da blir det et annet ansikt. Har du brukt Portrait Professional? Grunnen til at jeg spør er at det programmet gjør det mulig å fordreie ansiktet i tillegg til å glatte ut huden. Jeg synes fortsatt PS er best for retusjering av portrett.

MVH


Geir

Lars-Anders M.

Du er skarp Geir. Ja jeg har brukt Portrait Professional? Jeg har og Moderskeppets kurs i Skönhetsretusch Med Anders Jensen.
Ja jeg er nesten helt enig med deg. Men jeg har lyst å nevne dette med perspektiv, linse, brennvidde mm. Det er mye av dette som og forandrer på ansiktets form. Og da kan man rette det opp så det blir som modellen ser ut i virkeligheten
Takk for bra kommentar
Mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu