Jente fra Malang.
Bildet inngår i albumet Bali og Jawa 2003 - Bilder fra Indonesia,
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-01-03 22:59:08
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-01-04 16:25:14
    Versjon #3
Utstyr
  • Fujifilm Finepix F 601 Zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72193} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
KG S.

Version ett är en vinnare... men bakgrunden är fixad i efterhand va? perfekt med de sköna röda läpparna mot den djupblå bakgrunden.
Härligt porträtt.

Tror jag ska ta med mej min fotoexpedition o åka neråt söderhavet så riskerar jag inte att få med några blondiner på bilderna. På senaste bilden var det nära ögat, men jag bad henne dra ner mössan lite extra... Stå på!
Lars-Anders M.

Da bakgrunnen var inne i en bakeributikk, med telefoner mm, har jeg tagit meg friheten att forandere bakgrunn. Den blå er fra Blå jungfrun . Og den andre fra Seljord kirke. Og v2 er det kun hennes høyre ansiktshalve som er medX2.

MVH
Lars-Anders Mosskull.
Eliza A.

Synes bakgrunnen blir for kraftig.
Ellers et koselig portrett av en flott dame.

Eliza
Frode A.

Her yter ikke fotografen motivet rettferdighet er nå min mening!

Fryktelig utsnitt i forhold til hodeformen og den direkte blitzen er ikke akkurat snill med leppene på den stakkars jenta ;-)
Lars-Anders M.

Jeg syns selv bakgrunnen kler hennes ansikt. Men det er en smaksak.
Lars-Anders M.

Frode jeg tog bildet smmtidigt som jeg betalade noe jeg køpte. Jeg syns selv att det var inntill perfekt før att vare tatt med en liten kompakt digitalkamera, og utan att se i søkare eller den lilla futtiga skjermen. Dette bilde er tatt høger hjernhalva!
Mike T.

Hei Lars-Anders.
Som du sier: Dette er en smaksak.
JEG synes at denne nydelige damen fortjener bedre.
Jeg oppfatter bildet som uskarpt og bakgrunnen som irriterende penetrant.
Håper at du likevel tar imot mine beste ønsker for et nytt år. Og du vil få anledning nok i framtiden til å si ''takk for sist'' til meg ;-) når jeg legger ut nye bilder.
Hilsen Mike
Frode A.

Jaja, om jeg hadde brukt høyre del av høyre hjernehalvdel hadde jeg gitt bildet et annet utsnitt. Men det er MIN høyre hjernehalvdel da ;-)
Frode A.

Bildet er for firkantet, det er det jeg mener ;) + at leppene nok er meget mer innbydende til vanlig .-))
Bjørnar P.

Du forvarer å legge ut dette bildet med at ''nesten perfekt'' tatt i betrakting at det er tatt mens du var opptatt med noe annet og uten å se i søkeren....
Personlig synes jeg man skal legge ut bilder som man synes er gode, ikke bilder som er relativt ok tatt i betraktning ditt og datt. Bristende teknisk kvalitet på et bilde her på dotten kan sikkert forsvares dersom motivet er unikt, men har har vi med å gjøre et motiv som du utvilsomt kunne ha utnyttet mye bedre ved å vente til du hadde betalt i kassa... Jeg er overbevist om at du vil ta mye bedre bilder av jenta i fremtiden, utifra den tildels meget gode kvaliteten du har vist på andre portrett. Dette bildet har mange åpenbare svakheter, og jeg har vanskelig med å forstå hvorfor du ikke valgte en annet bilde fra din utvilsomt store samling av GODE bilder.
KG S.

Det är bilder tagna med den högra hjärnhalvan, gärna skjutna från höften i trånga utrymmen som skiljer det goda fotograferna från de mediokra... du är ett geni L-A M, men för tusan, låt inte David få reda på att det är en snikebild, då blir du utkastad med hull och hår... fast det kanske bara gäller blondiner...

Tycker det fyrkantiga formatet och starka ljuset tillsammans med de starka färgkontrasterna gör hela bilden. Kan inte påstå att det är din allra bästa bild, men så har du ju bara kvalitetsjobb i din samling så vad kan man begära. Inte ens jag lyckas ju varje gång ;-)
Sidsel A.

Ansiktet er fantastisk, og jeg tror jeg foretrekker den bleke bakgrunnen. Liker det firkantete rundt det symmetriske ansiktet.
mvh Sidsel
Bjørn H.

Hei ...

Liker V1 meget godt ...

Et herlig ansikt og et levende portrett ...

Bjørn ;¤
Hans Olav S.

Hei Lars

Så med engang at bakgrunnen var en annen enn den opprinnelige. Fordi perspektivet og vinkelen er bittelitt forskjellig på forgrunnen og bakgrunnen på versjon #1.

Men til å være ''A shot in the dark'' så er det ganske bra.

Godt Nytt År!

MVH
Hans Olav
Pål Oliver K.

Henger meg på dette med bakgrunnen. Det blir som å
se en film med dårlige effekter. Da ser du bare effektene til slutt og glemmer hele filmen. Når jeg ser på de andre portrettene dine vil jeg si at dette ikke er av de bedre.
Frank W. G.

Savner skarphet i øynene. Ellers må jeg si jeg likte v2 best med tanke på bakgrunn.

Frank
Inger-Lise S.

Hei Lars! Et godt portrett fra deg igjen! Ei nydelig jente,som jeg godt kan forstå du fikk lyst til å ta bilde av,knipsing eller ikke.Resultatet teller,som vi stadig hører.Jeg syns v#1 ble best,både fordi fargen kledde henne,og fordi du har gjort henne bredere i ansiktet i v#2,og ikke minst: Ei så flott jente fortjener ikke en så skitten vegg som bakgrunn.
Flott Lars!Du er en dyktig og spennenfde fotograf.
Vennlig hilsen Inger-LIse (Som trolig bør omdøpe seg til Inger-LI,da jeg stadig bruker stor I i Lise.;-)
Lars-Anders M.

Ja Frode jeg kan skilje på rektangel og firkant. Har du hørt om Hasselblad. Det er ett kameramerke med 6x6 format. Brukes av mange portrettfotografer. Da får man firkantet bilder.
Men jeg har ikke brukt hasselbladkamera her. Men tog mej friheten att visa bildet i firkantet format.

Slik er det.
Lars-Anders M.

Bjørnar, jeg la ut bildet av den grunn att jeg selv liker det med sine svagheter. Og før att dere kan komme med kritikk som jeg og dere kan ha nytte av.
Dette er morro syns jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu