Eik i sennep.
Bildet inngår i albumet Landscapes -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger533
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Carsten A.

Fin flatebruk, fin eik fint plassert i sennepen. Og det samme gjelder skyens plassering, men tonenen der bryter litt for kraftig av mot resten av bildet, akkurat det ble litt glorete. Lett å fikse - for den som eventuelt er enig.
MVH CA
Tom B.

Du mener de turkise tonene i skya ?
TomB.
Carsten A.

Nei, det var faktisk utbrentheten i skyen - turkis kan gå bra. Når skyen går helt i hvitt blir den for dominerende, syns altså jeg, for resten av bildet har en annen karakter.
MVH CA
Hege Helen R.

Enig med Carsten ang skyen. Ellers så er det ett flott bilde, med friske toner og pent komponert.
Endre B.

Fantastisk nydelig, men horisonten heller litt mot venstre, kunne likt denne vannrett... Små pirk, men det er dette som ''ødelegger'' for meg. Ikke de ''glorete'' fargene som er nevnt over.
Mvh Endre.
Carsten S.

Er ikke ening med EB. Ser bare på eiken. Det er vel selve åkern som har en liten helling. Når dette hadde blit oprettet til en horisontal horisont hadde eiken ståt helt skev.
Kraftig bilde pen gjennomført. Skjønner littegran hva CA nevner, som forresten ikke sa noe om glorete 'farger' men det utbrennte i skyen.
mvh, CS
Roger H.

Flott bilde med ordentlig trøkk i
Aleksander J.

Jass. Bra dette.
Kan også tenke meg en variant uten skyen.
Roy S.

Stilrent og pent. Sennepen kunne kanskje vært ennå gulere.
Magne S.

Skya gjør bildet. Både formen og plasseringen av den - spesielt det siste. Fundert litt på beskjæring til venstre - nesten inn til treet, men vet ei.
Endre B.

Beklager, leste feil/skrev feil.(ang. ''glorete farger''). Siktet selvfølgelig til det utbrennte i skyen.
Horisonten er fortsatt det som irriterer, uansett om bakken heller naturlig eller ei. Og som jeg kan se er det den eneste feilen som er gjort i dette vellykkede bildet.
Mvh Endre.
Frank W. G.

Har nå vært innom dette bildet opp til flere ganger. Rent og pent, og med fin komposisjon. Det hadde nok også gjort seg bra uten skyen. Men den er nå der nå da. Joda, bra dette!

Frank
Tom A. T.

Meget severdig bilde. Skyen må være med.
mvh Tom T
Endre B.

Skyen må være med, ja.
Igjen: Nydelig.
Mvh Endre
Avsluttet .

Det råder stor uenighet om skyen, ser jeg! Alle venter i spenning på å høre min mening, eller hva? Nåh... Kanskje ikke, men her kommer den..:
La skyen leve!
Carsten A.

Skyen skal vel aldeles ikke bort, den skal bare ha litt mer stofflighet i seg. Gjerne turkis sådan.
MVH CA
John G.

Har sett frem og tilbake på dette, og må si meg delvis enig med MS. En beskjæring kan gjøres, etter min mening, inn til midten av partiet mellom venstre side av treet og venstre bildekant. Synes kompen sitter bedre på den måten.
Det gule kunne vært dypere gult, men så var det dette med skjermkalibrering igjen da :-( Det som er perfekt hos deg, kan være helt annerledes hos meg(men håper, og tror, ikke det).
Men bevares, veldig fint nå óg! Liker det godt. Three thumbs up...
John
Ann F.

Sommerbilde av den rette sorten, det lyser sol og varme av det. Skya må være med, ellers blir det for kjedelig, men er enig i at den er litt for utbrent.
Hvis horisonten rettes opp nå, vil eika bli skjev som Carsten S nevner. Dessuten har jeg vel aldri sett en HELT horisontal og vannrett åker.
Mvh Ann
Avsluttet .

Veldig bra. Henger meg på kritikken.
Ivar
Tarjei Ekenes K.

en orgasme av farger.
flott!!!

! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu