One of those days
Detta är en remake på en gammal bild jag har här. Hur tycker du den funkar och upplever du den rolig eller kanske ledsam? Har jag editerat för mycket?
Bildet inngår i albumet Människor -
Utstyr
  • D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_388164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roger H.
Hei Marcus
Øyevippetang er vel et klenodium i dag. Fikk litt reaksjon på smilemusklene. Den røffe tonsettingen og speilet på skrå er bare så bra.Den svake sepiatonen og strukturen er vel noe av det beste jeg har sett fra deg her. Her har du et utrolig bra bilde. Bra fortellende.

vh Roger
Øyvind S.
God tematikk.. god situasjon.. på rett tid, kan være skremmende for en far.....må finne seg i det vet du.., her treffer det dobble, korning og perspektiv..godt/leit å se..
Øyvind
Svend Wiig L.
Hei Marcus!

Her har du formidlet, til meg, det riktige og tenkende!!

Filterbruk i PS kan misbrukes og utnyttes, som her, i mine øyne!

Ser for meg ei bevisst jente der utseende er viktig!
Pearcing i tunga og jobben med vippetang forteller det meste!

Resultatet med det "skitne filterbruken", fremhever....kanskje ei jente som muligens ikke har det beste selvbilde!? (Selvfortroande!...?)

Reflekterende og et godt foto Marcus!

God påske til deg og dine!:)

Mvh Svend
Håvard F.
Svend Wiig sa det på en god måte. Skitten filterbruk kan si noe om personen her.
Har virkelig sansen for dette bildet Marcus. Bra!
God påske.
mvh
Håvard
Avsluttet .
Bare gode tilbakemeldinger så langt Marcus, det er bra. Bildet gir absolutt en god fortelling som blir forsterket med vinkling og utsnitt. Er ikke like sikker på filterbruken din som de foregående her. Tokningene og meningene bak det kan være så mangt, men jeg synes ikke det fremstår klart nok ut fra motivet ditt, derfor synes jeg det blir noe overdrevet..
vh kjellh
S. N.
Synes også dette fungerer veldig bra, men er i likhet med KH litt i tvil om filteret er i meste laget (det er egentlig spesielt kinnene hennes jeg synes blir litt vel skitne). Mye filter over hele bildet kan fort gjøre at det ser litt "flatt" ut, og jeg tenker nok at et smule selektiv letting av filterbruken i deler av bildet hadde gitt et litt bedre resultat.
(Øyevippetang, kleondium? Slett ikke :))

Silje
Avsluttet .
Synes det er bra at bildet ikke er for "slicky", fine mønstre, god bruk av speil, vinkling, ansiktsutrykk fortreffelig, piercing must be, et skikkelig morgenstund-bilde, total rampete tiltrekkende.
Mvh. Wind 8~))
Mats L.
Tycker att du fått till den här riktigt bra Marcus. Gillar förutom smutsen, ramen till spegeln som bidrar med lite linjer, och som jag tycker lyfter bilden ett snäpp. Piercingen och tången känns lite hårt på nått sätt, och det passar väldigt bra in i den här "smutsiga" varianten.

Mvh. Mats

Thore L.
Topp bilde! Filterbruken og strukturen gir meg assosiasjoner til et party en sen kveldtime. Bra!
Thore
Marcus B.
Vilken respons och mycket synpunkter, jättebra!

Några av er tycker det är för mycket "filter" vilket jag hade räknat med, är ju en smaksak det där. Jag gjorde en annan version först som hade mer smuts. Det blev för mycket tyckte jag själv. Smutsen i sig självt är inte motivet utan ska ju bara förstärka något som redan finns i bilden tycker jag. Just för att bilden inte bygger på editeringen har jag inte heller lagt den under manipulasjon, trots att den är uppenbart photoshoppad.

"Filtret" består av ett antal olika penslar som jag målat mörk färg med, plus att jag tonat in en annan bild på rost här och var lite svagt. Jag har även låtit gul färg framträda på valda ställen. Tyckte det förstärkte känslan.

Svend: Kul att du nämner självbilden & självförtroende, det var saker jag själv tänkte på.

Mats: Roligt att du gillar linjerna i ramen, dom är viktiga tycker jag.

Tack så mycket allihop och jättekul att ni gillar den! Jag till skillnad mot min sambo (bilden) har alltid gillat den här nu 4 år gamla bilden :)

Ha det prima
/Marcus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu