Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger630
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_424917} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Det må vel være en skikkelig "dagen derpå" situasjon som du har fanget her. Nettopp våknet opp, og enda med "krona" på hodet, og med ”lurer på hva jeg gjorde i går” tanker i hodet. I tillegg et passe "sløret" uttrykk i bildet som forsterker inntrykket av en litt uoversiktlig tilstand. Kanskje farlig å gi seg ut på slike tolkninger av innholdet.. På den annen side kan det like gjerne være et langt alvorligere signaler du sender ut, men det var nå mine første tanker, og det er denne "hodepryden" som gjør meg så usikker. Det skarpe lyset fra vinduet, og kontrastene underbygger også stemningen i bildet uansett hvilke sinnsstemninger det inneholder. Tror derfor du antyder noe i innholdet her på denne måten, noe som jeg ikke har svaret på, men som jeg finner meget interessant.
S. N.
Jeg synes dette fungerer utmerket, både teknisk og innholdsmessig. Budskapet er såpass tvetydig, som bildene dine ofte er, at man slipper følelsen av å skulle gjette seg fram til en fasit, som i en rebus. Stemninga dette vekker i meg er en slags ensomhet, noe sløringa og vignetteringa bidrar til. Jeg er ikke i samme rom, jeg står utenfor, og ser inn i et lukket univers, som jeg ikke kan ta del i. Krona, som er på grensa til å bli et komisk/absurd element, underbygger det hele; enten en som har forlatt festen, eller moter seg opp til å gå ut av sin egen boble, eller en som feirer alene, før fantasien brast. Jeg skal ikke spinne videre på det, bare avslutte med at jeg liker det veldig godt.
Fred S.
"So am I good or bad ? The way that things did turn out I did only make you sad. And we cried and we cried on the phone. Oh, but in my mind you were never that alone; oh, you were the majesty....

Kunne ikke dy meg.. Jeg liker Madrugada, og selv om det var en liten grammatikalsk nedtur for engelsklæreren i meg å lese teksten til "Majesty", synes jeg Sivert Høyem passer inn i dewtte bildet, han er vel nesten din sambygding, eller i det minste "nabobygding".
Teksten kler jo den depressive tonen i bildet, og dermed har vel sagt at jeg ser mer depresjon enn annet i bildet. Eller rettere sagt, med en tilsynelatende blytung pappkrone på hodet blir fyren kanskje mer patetisk en tragisk.
Trist som f... ser han uansett til å være, enten bakrusen er emosjonell eller fysisk.

vh fred
ketil g.
Det er noen som hevder at Jesu legeme forefinnes på et spesielt stykke tøy.
Får assosiasjoner til "franskekongen" før henrettelsen under den franske revolusjon........ på et nytt stykke tøy.
"Liker" depresjonen som forsterkes av det uklare (tøyet) i bildet.

ketil
Ivan H.
Hei,

Synes du er veldig flink til å lage en "undertone" i bildene dine, en følelse, ofte mørke. Her oppfatter jeg også noe mørkt, men med et lyspunkt.

Hvis jeg skal si noe om komposisjon, liker jeg meget godt at du har plassert hodet forran vinduet, der hals og nakke kommer ut av hjørnet. Dette gjør at blikket mitt med en gang fokuserer på hode og krone.
Personen sin holdning opplever jeg som trist, har gitt opp, er trett, ja det kan vel være så mangt.
Velger å se kronen som symbolsk; var en gang "konge", men ikke nå lenger.

Et bilde som lett gir betrakteren tanker, og de kan være forskjellige fra person til person.
Og det synes jeg er positivt. Det er vel en pådriven for at et bilde skal kunne leve lenge.
Og kanskje neste gang jeg ser det, så kommer det nye tanker frem.

Konklusjonen er selvfølgelig at jeg liker det. Ville ikke endre på noe.

Og ja, liten ting til; den mørke høyresiden gjør sitt for bilde og komposisjon.

Mvh
Ivan
Hans Jacob H.
Tusen takk for gode kommentarer. Gledelig å høre hvordan bildet får fram tanker og assosiasjoner.
:)
Marius N.
Her får jeg litt asyl følelse, ser ut som han sliter veldig og prøver å muntre seg litt opp med en krone på hode. Tøyet forsterker asyl/sykehus inleggelse.
Komposisjonen sitter bra, liker også at du har plassert hode foran vinduet.
Deprimerende bra bilde:)
mvh Marius
Stig Børre E.
Abdisert konge som har glemt å levere fra seg hodepryden? Bildet har både tragiske og komiske elementer. Den nedtrykte holdningen til personen gir assosiasjoner i retning av livskrise, mens "kronen" tilfører et snev av humor. Etterbehandling/finish er av høy klasse som vanlig. Komposisjon og utsnitt like så. Bra.

StigB
Roger H.
Før var jeg konge, hva er jeg nå? Et flott grafisk uttryk i bildet.
Eli R.
Veldig mye ettertenksomhet, dagen derpå, festen er over.
Jeg kunne tenkt meg at det var noe tydeligere, enten redusere stoffet eller at mannen var mer i fokus. Jeg vil liksom vite mer om han!
- Eli
Hans Jacob H.
Mange takk for nye kommentarer!
Per Einar G.
Liker oppbyggingen av bildet og bruken av lyset fra vinduet.
Min første tanke var at han sitter å studerer noe han holder i hendene, det må jo definitivt være bar-regninga fra i går, når han var konge og spanderte runde etter runde.

Mvh
Per E.
Håvard F.
Oii oii oii. Knallbilde. Kan ikke kritisere dette. Det er bare veldig bra!! Gratulerer!
mvh
Håvard
Roar B.
Lag på lag, på oppdagelsesferd inn i menneskesinnet. Det meste er allerede sagt om denne engasjerende, mentale stilstudien.
jon b.
Inspirerende og spennende utrykk dette. Kunstnerisk gjennomført. Man sitter igjen med en melankolsk følelse. Meget bra.
Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu