Palmyra
Oldtidsbyen Palmyra i Syria på min lille rundreise i Midtøsten.
Utstyr
  • Canon Powershot A310
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger408
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131580} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjørnar P.

Spennende motiv, men etter min mening ikke maksimalt utnyttet. Den nederste tredelen av bildet er uinteressant, og bør fjernes. Dette kan lett fikses i ettertid. Jeg tror det hadde blitt enda bedre dersom fotografen hadde gått nærmere og utnyttet formatet fullt ut. Det burde være mulig å skape en spennende komposisjon av søylene ved hjelp av en vidvinkel på nært hold. Kanskje har du noen andre varianter liggende i arkivet? Pluss for fin himmel. (Polafilter?)
Avsluttet .

Fint fargespill og linjer i kombinasjon med vakre skyer og himmel.

Noe ''forventningsfult'' over dette bildet synes jeg... Kan det være rett før vår Herre stiger ned fra skyene og forkynner at det er han som er Sjef for Påska?!

Tok du et liggende bilde med det samme motivet også eller? Det tror jeg at jeg hadde gjort... og kanskje jeg hadde lagt meg ned på bakken også, for å fått med litt mer dybde i bildet (grusen).

God Påske!

Mvh Jørn
Øistein T.

hei!

i utgangspunktet et bra motiv

jeg ville beskåret opp ved den mørke bakken i og med at det ikke er noen interessante elementer i forgrunnen som leder blikket inn i bildet

en annen ting er at dette motivet og bildet definitivt har et megapotensiale som svart/hvitt!! husk dog at det finnes mange metoder for konvertering, anbefaler deg å prøve Rob Carr metoden, den gir som regel meget bra resultat!

Øistein
Liv Maren M.

Takk for raske kommentarer!
BP: Vurderte å kutte det nederste, men valgte å ta det med pga grønnfargen. Syntes det gjorde sitt. Å komme nærmere ble heller verre da jeg satt på en kamelrygg ført av en hyperaktiv 12 år gammel beduin. :P Har ikke brukt polafilter, men ''intense farger''-innstillingen på kameraet, et helt vanlig kompakt digitalkamera.

JARA: Har masse bilder fra Palmyra, flere kommer.

ØT: Svarthvitt må prøves! *tukle*Hva i all verden er Rob Carr-metoden?
Brian Cliff O.

Hei det samme som de andre har sagt, men jeg synes at himmelen har en del støy. Hva kommer det av? Har du etterbehandlet den i ps?

mvh
Brian
Liv Maren M.

Hei! Har etterbehandlet minimalt, bare justert levels og så vidt litt curves, men lurer på om det kan komme av at jeg brukte alt for lav oppløsning på kameraet (prøvde å spare litt plass, dumme meg)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu