Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Tamron 17-35
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger1540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Kjetil H.

Meget dyktig utført dette. Guffent! :-)
Erlend M.

Tøft! Bra farger og posering. Det er dyktig utført, som KH sier. Men det blir veldig 2d når du ikke viser noenting inni foten og armene som er kuttet. Du kunne f.eks. brukt salami eller lignende til å faket innvoller og bein osv.
Jan Erik B.

Kjempe, kjempe, kjempe, kjempebra!!
Veldig kreativt og bra gjennomført! Etter å ha sett på det lenge føler jeg at han kanskje skulle fått beholde hele høyrearmen.. ..og .. dette bildet er så bra at det trenger en tittel. . . Har virkelig sansen for denne type arbeider.!
-Jan Erik-
Rune H.

Kreativiteten står ikke tilbake for noe her!! BRA!
Du viser også solide PS-kunnskaper gjennom bildene dine - artig å se!
Rune :)
Avsluttet .

Herved bookmarka!

Veldig stili bilde! Genialt gjennomført.. en inspirasjon til å sette seg ned å leke seg i photoshop det her :)

-Torkel-
Otto V.

Herlig dette.Passe sykt og meget godt utført.
Den løse armen med trådene skurrer litt.
Ov.
Avsluttet .

bra i idè, utrykksfult bilde...

men savner en bedre finish før bilde er topp.... viker ut som litt for kjapt arbeide i ps. Brude vært mer nøyaktig med kantene... ser for mange steder at du har vært inne å fikset.. (litt usikker på om bilde av han er tatt på samme sted.... ut ifra arbeide på høyre skulder ser han velig klipt inn ut... men skyggene fra beina ser veldig rikig ut)

manglene deler av kropp: vet ikke jeg, ideen er er jo ok... men jeg synes hvertfall det er litt rart, han mister liksom litt av tredimensjonalitenen sin... skulle helst sett hva som er inni armen også, evt at det var mer en armstump.... men det blir jo litt vanskelig.... særlig høyre arm er litt rar.... kanskje jobbet litt mer med burn tool for å skape litt mer skygge i overgangen...

spennende er det hvertfall....... stå på;)

hans fredrik
Magnus K.

HFA: Er ikke helt fornøyd med alle kantene der jeg har fjernet ting. Enig i at det ikke ser helt strøkent ut. Ser forøvrig ingen grunn til å legge til noe i tomrommene. Todimensjonaliteten er en del av uttrykket jeg her siktet etter. Har kun brukt ett bilde og har ikke gjort noe med høyre skulder. Takker for kommentar, men er stort sett uenig. :)
Frank H.

sinnsykt bra gjennomført bilde. faller i god smak hos meg.
Avsluttet .

så feil kan man ta;)
Alexander W.

sinnsykt bra laget... :D

Mvh Alexander wabakken
Birna R.

gjennomført manipulasjon og idé, savner siste finpussen (armer/tapebånd, nagler eller fester for liner). Og hvorfor skal fyren gjøres så kjønnsløs? ser ingen grunn, og bildet mister mye av sin troverdighet og slagkraft på dette.
Magnus K.

'Kjønnsløs'' delvis fordi dette ikke nødvendigvis er et menneske, og delvis fordi jeg ikke har noe sterkt ønske om å vise mine edlere deler til hele verden (ikke det at jeg har noe å skjule på det området). Det er litt av min filosofi at andre skal finne en mening i det jeg lager dersom de ønsker det, og at det gjerne er ting i bildet som gjør at folk begynner å lure litt (her:ingen kjønnsorganer, ingen synlige fester for liner, tomrom). Var faktisk inne på tanken på nagler og sånt, men lot det være. Men, jeg er enig i at tape-bitene kunne sett mye mye bedre ut.
Oda Lystrup H.

Dette var utrolig bra!
Du er flink!
kreativt, bra arbeid.

Oda:)
marius n.

du og David Ho

du har talent, fett dette assa.

marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu