Gauksyre
Utstyr
  • -
  • Tamron 90 mm f 2,8 macro
  • Blender-
  • FilmtypeE100VS
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger173
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5811} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lars-Anders M.

Pene blomster. Flott isolert fra bakgrunnen. Bra makrobilde.
Ivar H.

Eg likte dette biletet, enkelt og godt. Men eg skulle gjerne sett at minst ein av blomane vende seg mot meg, og ikkje frå meg, viss du skjønar. I alle fall delvis. Eg er ikkje sikker, synest det fungerar bra no òg. Og når ein fyrst skal pirka: Blomen i midten kjem delvis bak stilken til blomen til venstre. Men alt i alt likar eg biletet svært bra.
morgan s.

Må si meg enig med de andre, Terje. Jeg har sett igjenom dine tre bilder noen ganger, og må si du behersker denne teknikken meget godt. Lys og skarphet sitter som et skudd. Det eneste jeg synes det skorter litt på, er komposisjonen. Slike bilder krever et litt frekkere utsnitt for å heve seg over det vanlige, men med dine tekniske ferdigheter er jeg sikker på at du ville komme sterkere tilbake senere.

mvh morgan
Birna R.

Enig med Morgan. Teknisk sett hever disse nærbildene seg langt over mye av det som vises her på fotodotno (ikke at det betyr all verden, men det er jo en indikasjon).

Komposisjon er viktig på nærbilder. Som regel har man god tid, f.eks. med å vente på at de hersens plantene skal stå stille, så det er rike muligheter til å tenke gjennom hvordan bildet bygges opp. Gjøksyrebildet er fint inndelt i forgrunn, manglende mellomgrunn, og en passelig diffus bakgrunn (vann?) i kontrast til forgrunnen. Stoffligheten (tekstur) i motivet fremstår spesielt bra. Flytte kameraet noen få cm. til høyre og dette hadde vært et perfekt artsbilde.

Siden du jobber såpass seriøst, vil du tidsnok finne ut forskjellen på et godt artsbilde og gode bilder.
Åse G.

Utrolig flott bilde, og lyset og fargene gjør at det virker nesten levende her på skjerment min.
Geir Joar H.

Synes alle tre bildene er fine, men dette er det klart slappeste. De andre to var meget nære og klare bilder. Bra jobba!
Carsten A.

Særdeles bra teknisk, stofflighet, lys, skarphet, bakgrunn. Kan virke litt rotete i nedre del. Alt i alt et prima bilde.
MVH CA
Erik A.

Bare nydelig! Gråværet gir et så mjukt og behagelig kontrastomfang. Skal noe bemerkes, er jeg enig med IH, den midtre blomsten skulle vært fri fra stilken foran. Løsningen er som BR sier - noen cm til høyre med kameraet. Gråværslyset og vannet i bakgrunnen gjør at bildet virker spesiellt frodig, nesten saftig. Den lyse kantingen på bladene er særs flott! Laaaangt over bestått!
Avsluttet .

Genomgående av hög kvalite både på teknik och komposition,tillåter mig dock en liten påpekan om nederdelen..lite ''ostädat'' men annars fint..
mvh/gunte..
Anders J.

Härlig teknik, fina färger och en bakgrund som är perfekt, otroligt vacker om jag ska vara ärlig. Lite för mycket skräp i nederdelen, men vad ska man göra, det är ju så här många blommor växer ;-)
mvh
Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu