Kl. 08.47
Utstyr
  • Sony DSC-F828
  • Carl Zeiss VS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger628
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127876} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Jepp...da er det vel snart noen som forsøker å selge masse dyrt og fint fotoutstyr da. La dem brenne i hæ...te! Slike typer bør straffes hardt, langvarig og gæli. Sånn ellers synes jeg kanskje ikke montasjen din var det helt store. Men som dokumentasjon/advarsel for potensielle kjøpere av bruktutstyr funker det jo.
Espen P.
Takk for særdeles konstruktiv kritikk Tommy Næss. Denne her er jo enda mer konstruktiv enn den forrige du ga meg. Skulle ønske alle var som deg :)

ePsen
Avsluttet .
Beklager om min fleipete tone såret deg - det var absolutt ikke hensikten. Det jeg siktet til var at jeg synes bildet fungerer fint som dokumentasjon på at det finnes mange kjeltringer rundt omkring, og at fotoutstyr er en særdeles lett omsettelig vare som av den grunn er attraktiv for tjuvradder å stjele.

Jeg synes bildet på de nevnte betingelser er bra. Det jeg kanskje mente å være mer usikker på var selve montasjen og fargemanipulasjonen. Det tekniske sitter jo godt både mtp. skarphet og eksponering:-)
Espen P.
Takk Tommy N, det var hyggelig.

ePsen
Eirik H. U.
Tja, jeg vet ikke helt. Sprek idé, i hvert fall! Og passe bra gjennomført. Blir litt for mye fokus på den utbrente himmelen, synes jeg.
Stein Oleiv B.
jeg likte måten du hadde farrge manipulert det, jeg. Personlig synes jeg at skriften på bilde ble litt for liten. Men dette skapte litt spenning liksom, i bilde. Jeg måtte på en måte lete litt etter poenget med bilde. men det er vanskelig å si hva jeg mener om bilde.

mvh §teini
Arne S.
Et godt fotografi bør uttrykke et personlig budskap. Dette bildet kan vitne om en frustrert og kaotisk sjel. Satt i en sammenheng kan det ha en visuell verdi. Som enkeltstående objekt ser jeg ikke det geniale.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu