Få se!
Skulle ta bilde av Live, men hun ville heller SE bilder på kameraet. Så da kommer hun mot meg og er meget bestemt. Uskarpt, men jeg mener det funker sammen med effekten jeg har lagt til.... (?)
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98539} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kate L.

Her har du fått fanget et bestemt uttrykk, ja:) Ser det veldig tydelig på øynene hennes. Synes bildet funker med effekten du har lagt til, det passer til uttrykket på jenta.

Mvh kate
Vibeke P.

SUUUUPERT uttrykk, blikket minnet meg om lille My!(i Mumidalen) hun virker som om hun er like bestemt. Savner skarphet, men det blir en smakssak. Øyebryn, kinn og nesebein er utbrent, jeg syntes det er litt uheldig. Ellers så var uttrykket som sagt ubetalelig.

Ha en fortsatt god sommer.

Vibeke : )
Avsluttet .

Kjenner igjen situasjonen. Ikke alltid modellen er like villig til å bli tatt bilde av. :-)
Ellers er jeg enig med Kate.

Anniken S.

Hun tordner... Liker utrykket til Live. Skulle ønske øynene var litt skarpere, men som du er inne på så funker det fint med den effekten du har lagt på. Effekten er forøvrig stilfull.
Avsluttet .

Kjempe, Espen! Hun vil gjøre alt på sin måte i den alderen virker det som. Dette funker veldig bra.

Mvh
Karianne H.

Et flott portrett - noe du virkelig KAN...
Herlig bilde med fin effekt. Synes den gjør seg meget godt på dette bildet. Flott med bilder av noen ''sinnatagger'' også.
Dette likte jeg godt!

Karianne :-)
Avsluttet .

Veldig stilig utrykk... likte at du gikk så nær personen, bra effekt...

mvh morten wilhelm
Rune S.

Hehehe, hvor mange bilder ble ikke spolert av at min lille Benedicte kom mot kameraet slik som her :-) Nå er hun heldigvs blitt mer modellvillig.

Dette bildet dokumenterer et velkjent fenomen blant oss som ikke kan få tatt nok bilder av våre håpefulle, og her blir det vanvittig stilig siden Live har et slikt bestemt uttrykk. Flott bilde av en flink portrettfotograf!

mvh Rune S.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu